2789
عنوان

حس میکنم تو خیاطی خنگمممم

599 بازدید | 14 پست

خانوما

من چند ساله برای خودم خیاطی میکنم ولی خیلیییی ایراد الگو کشی دارم 

برای مردم اصلا نمیتونم خیاطی کنم 

مدرس حرفه ای چه کسی رو پیشنهاد میکنید؟

که ایرادات رو برطرف کنه چون اصول اولیه خیاطی رو بلدم

پکیج خاصی میشناسین تهیه کنم چون امکان رفتن به آموزشگاه ندارم 😙

در کل چه پیشنهادی برای من دارید که بتونم کار کنم 

پیشاپیش مرسی از همه بخاطر راهنمایی هاشون 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آموزش خیاطی الی

الهام قلاوند

خوبه و مناسب

ایتا داره

خیاطی الی کوک هم کانال رایگانش هست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
یه سوال داشتم شما بخای کت شلوار زنونه  ساده بدون جیب و استر بدوزی چند میگیرین پارچه با مشتری

بستگی به قد شلوار و کت داره

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

متوسط سایز مدیوم

سه متر تقریبا بازم بستگی داره

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

آموزش خیاطی الیالهام قلاوندخوبه و مناسبایتا دارهخیاطی الی کوک هم کانال رایگانش هست

من تقریباً همه دوره هاش رو با هم گرفتم ولی پشیمون شدم

در توضیح دادن ، اشتباه زیاد داره

تنخور الگوهاش خوب نیست

من تقریباً همه دوره هاش رو با هم گرفتم ولی پشیمون شدمدر توضیح دادن ، اشتباه زیاد دارهتنخور الگوهاش خ ...

خیلیا راضین

منم چند دوره گرفتم اوایل ولی نتونستم همه شو بدوزم وقت و انگیزه کافی نداشتم وگرنه از نظر من خوب هست

هنرجوهای عزیز اول کانال رایگاناشو برین اگ با متدش تونستین کار کنین بقیه شو بخرین 

واینکه یکی یکی دوره بردارین تا هم قاطی نکنید هم خسته نشید

نه تنها این کانال هر کانال خیاطی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون