2777
2789
عنوان

طلا خریدم بیاین ببینین گرون داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 73 پست
خيلي فروشنده ها نمگيرن ببين توي فاكتور زده يا نه

نزده هیچی گفت فاکتورم نیس تو یه رسید دیگه بهم داد

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاكتور رر چك كن جز درصد و اينا ديگه چي زده

هیچی 

فقط زده سودش ۱۴/۵ 

عیارش ۷۵۰ 

گرمش ۲/۹۶۰

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
یه تومنی گرون داده بهم نامرد 

پیش یه مغازه دیگه وزنش کن....

البته دو مورد رو بهتون نگفته👈مالیات+سود

حساب کردن شامل👈وزن+قیمت تابلو+سود+مالیات+اجرت ساخت

🔴راهنمای فلز زرد (طلا) & خریدار اسکناس بانکی🔴

طلا ۲۸۶۳ هست . باید وزن طلا ضربدر این عدد ضربدر درصد اجرت کنید . مالیات دیگه نباید از خریدار بگیرن ...

نه عزیزم چرا ناراحت 

بالا گفتم ۲/۹۶۰ گرم 

منتظر عکسم من🙂

عزیزم ببخشید نمیتونم هکس بفرستم 

از این مرواریدی هاست 

پیش یه مغازه دیگه وزنش کن.... البته دو مورد رو بهتون نگفته👈مالیات+سود حساب کردن شامل👈وزن+قیمت ...

چون مرواریدی هست هیچ جا نمیتونم وزنش کنم 

مرسی عزیزم 

درس عبرت شد که دیگه از جایی که اشنا نیستم نخرم 🥲

حدود ۹ میلیون و هفتصد شد اگر اشتباه حساب نکرده باشم و اینکه اون بنده خدا مالیات نگرفته باشه . چون عر ...

یه تومنی بهم گرون داده