2777
2789

پیرو تاپیک قبلم 

یه دور دیگه میگم 

ما یه اکیپ ۵ نفره هستیم که یه نفرمون چندروز پیش رفته بود مشهد 

بعد امروز دیدم که به همه اونها سوغاتی داد 

دستبند بود ولی برامن هیچی نیورده بود  من که رفتم دستبند هاشون رو جمع کردن انگار من بچه‌م منو گول میزنن

منم به خاطر عزت نفسم اصلا به روی خودم نیوردم 

و واکنش نشون ندادم 

چون یه دستبند ارزش نداره ولی خب دلم گرفت

احساس اضافی بودن دارم 

خیلی از دستش ناراحتم

میدونم شرایط اقتصادی طوریه که نباید از کسی انتظار داشت ولی چطور تونست واسه اونا بیاره ولی برا من نه 

منم بعدازظهر از گروهمون لفت دادم و کلا شماره همشون رو پاک کردم

تصمیم گرفتم یه مدتی تنها باشم و تمرکزمو روی درسام بذارم 

دوستی با این آدما جز بدبختی هیچی نداره

شما هم مثل من فکر میکنید بهترین تصمیممو گرفتم؟

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کارو کردی که انداختیشون دور 

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·

وای دقیقا منم از همچین ادمایی تو زندگیم زیاده فکر کن من برا تولد دوستم یه عطر خریدم ۶۰۰تومن اخر سر به من هیچی نداد گفت پول ندارم البته منم توقع نداشتم ازش  ماه بعد تولد اونیکی دوستمون شد با اون یکم صمیمی تر از من بود براش تولد خرید که هیچ کادو ام خرید!