2777
2789
عنوان

نیاز به کمک دارن لطفا...

137 بازدید | 11 پست

یکیک از بچه های نینی سایت هستن تایپک زدن برای کمک مالی خودم هرچقدر مقدور بودم کمک کردم اگه شمام میتونین کمک کنین بهشون واقعا نیازمندن پول ویزیت مادرشونو نذارن اگه کسی بود درخواست بده شماره کارتشون یا کاربری خودشونو بدم باهاشون حرف بزنین لطفا کمک کنین بهشون

ممنوع گلم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونستم اما .... وظیفم بخ عنوان یه ادم انجام دادم برام مهم نیست باقیش چی بشه

میدونی نصف کل کل تو سایت سر کمک کردن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ببخشید نمیدونستم ولی پشیمونم نیستم به یکی که نیاز داشته کمک کردم از ته دلم واقعا خوشحالم

بله اما مدیریت سایت گفته ممنوعه چون ممکن بقیم یاد بگیرن یا خیلیا سواستفاده کنن و کلا دروغ باشه اینجوری جو بهم میریزه

سلام

راستی آخرش کنکور قبول شدی همونجایی که میخواستی ؟؟

کنجکاو شدم بدونم تو ذهنم بود برای همین دیگه گفتم بپرسم 

لطفا در جواب این پیاممو نگو شما ؟؟ 

حوصله ندارم دوساعت توضیح بدم که کی هستم 

فقط جواب سوال بالارو بهم بده 

اگه هم نخواستی جواب سوالمو بدی 

پیام بده بگو نمیخوام جواب سوال تو بدم 

که ببینم حداقل سوالی که پرسیدم و دیدی یا نه