2777
2789
عنوان

تولد شوهرمو یادم نبود

206 بازدید | 14 پست

بچه ها من این چند روز کرونا داشتم زیاد حال جسمیم خوب نبوددبعد بچه کوچیکم دارم . و طبیعتا کادو هم شرایط خریدنش برام مهیا نیس

تولد شوهرمم فرداس منتهی من یادم نبود . امروز عصر مامانش اومد یه پیرهن کادو گرفته بود تا گفت تولدت مبارک یادم اومد

بعد شوهرمم یه آدمیه ک رو این چیزا نه خیلی ولی خب یکم حساسه 

من تا حالا به روش نیاوردم ک یادم رفته تا حالا هم بهش تبریک نگفتم چون با خودم گفتم اگ الان بگم میفهمه یادم رفته بوده و با حرف مامانش فهميدم 

چیکار کنم ک دلش نشکنه؟

راه حل بدید لطفا 

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو این چند روزه مریض بودم حال جسمیم خوب نبود نشد برم کادو بگیرم 

یا اگر وسیله داری خودت تو خونه یه کیک کوچیک بپز و بگو نتونستم برم بیرون خودم پختم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

فردا براش یه کیک درس کن یا بگیر و ی شام خوب 

اگ خیلی حساس نیس برای کادو

خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدم‌ها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟
نمیتونم کیک بخرم ب مرکز شهر دورم و بچمم کسی نیس نگه داره

جایی نیست ک سفارش بدی برات بیارن؟

خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدم‌ها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟

چون حساسن مجبوری دروغ بگی

که من یادم بوده و قراره چند روز دیگه سورپرایزت کنم و واقعا هم تدارک ببین

بگو امسال استثناءً بخاطر مریضیم روز تولدت خشک و خالی شد

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین