2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش دروغه ..نکن اینکارو

اتفاقا بخیه بزنن ازجای بخیه میفهمن رابطه داشتی 

ترمیم نکنی نمیفهمن 

خودت یباربرو دکتر نگو رابطع داشتی ..بگو میخام نوعشو بدونم 

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
همش دروغه ..نکن اینکارو اتفاقا بخیه بزنن ازجای بخیه میفهمن رابطه داشتی  ترمیم نکنی نمیفهمن&nb ...

ن بابا میگم قبلا ازدواج کردم چندین سال پیش واژنم خودش تنگ هست ولی میخام ترمیم کنم بهتر شه

چیزی به اسم ترمیم بکارت وجود نداره بخودت آسیب نزن برمیدارن دوتا گوشتو بهم بخیه میزنن فرد بعده اولین رابطه یه درد وحشتناک تا حده افتادن فشار و تپش قلب و خونریزی شدید بیوفته خیلی خطر داره برات نکن. این حرفو یه دکترزنان خودش. گفته. اینایی هم ک انجام میدن فقز بخاطرپوله. ماشاللع تو ایران دکترا خوب درمورد بکارت درآمدزایی کردن

چیزی به اسم ترمیم بکارت وجود نداره بخودت آسیب نزن برمیدارن دوتا گوشتو بهم بخیه میزنن فرد بعده اولین ...

خب خیلیا انجام دادن همون تنگ کردن در واقع ولی مشکل خاصی پیش نیومده براشون

ببخشیدا ولی طرفت خیلی احمقه کسی که بخاطر هوس خودش میخواد طرف مقابلش درد و آسیب ببینه بنداز دور

وااا ،خب خودمم میخام دیگ بهتر میشه بنظرم انقدم ک تعریف میکنن بد نیست

خب اسمش هست تو شناسامم طرفم هم میدونه خودش میگه برو ترمیم کن  

چی فرض کردی مردم رو که اینجوری دروغ میگی

و به احتمال خیلی خیلی زیاد ارتباطت با همسرت نبوده اینم یه دروغ دیگه ات هست

وگرنه تو تاپیک قبلت اشاره به ازدواج قبلیت میکردی

البته ربطی به من نداره ولی از اینکه راحت دروغ میگین خیلی بدم میاد

خب خیلیا انجام دادن همون تنگ کردن در واقع ولی مشکل خاصی پیش نیومده براشون

خوددانی. بهتره چشمتو بازکنی الکی نه هزینه کنی ن خودت آسیب ببینی. درداولین رابطه بعده عمل تنگی یه نفر بود از آشناها میگفت تا مدتها موقع رابطه تپش قلب میگرفتم نمبتونستم رابطه برقرار کنم حالا خودت تصورکن.