یه هم اتاقی دارم واقعا ادم پیچیده ایه،خودشیفته اس،خیلی مریض گونه خودشیفته اس،حتی برای این که خودشو بکشه بالا و تو چشم بقیه فرو کنه خیلی دروغ میگه و از کاه،کوه می سازه،اگه یه پشه نر هم از کنار این رد بشه جز عاشق پیشه هاش حساب میکنه و سه بار حداقل پز اینو میده🤦🏻♀️من برام مهم نیست ولی این همه ادعا و چسی بودنش و دروغ هاش رو اعصابمه،راهکار بدین چجوری اینو بشینونم سر جاش از منبر بیاد پایین اپقدر برای من انقدر قمپز در نکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای ول کن ب چ چیزا فک می کنی اعصاب خودتو خورد الکی خورد نکن
بزار دلش خوش باشه
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀 د /د/س/چ/چ😍 امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر من برات صبر میکنم❤
یه بار بشین بگو من از ادمای خودشیفته و فلان بدم میاد چندشم میشه
غیر مستقیم به یکی،دیگه بگو این بشنوه
مثلا الکی با تلفن حرف بزن
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
منم دوران دبیرستان یه دوست داشتم میگفت تو خیابون راه میرم میان جلو مامانمو میگیرن ازم خواستگاری میکنن، یا میگف یه خواستگار دارم من جواب منفی دادم با خودش قرص آورده همونجا خودکشی کرده😂😂و یه عالمه از این حرفا
جالبش اینجاست منم باور میکردم از بس ساده بودم🤦😂😂الان میگم واقعا چطور من باور میکردم مگه همچین چیزی میشه