2777
2789

شوهرم زنگ زد گفت برو پایین(خونه باباش)سوییچ یدکو از تو کشو بردار فلان دوستم میاد جلو در بهش بده 

منم رفتم پایین بماند که ۵۰ تا سوال پرسیدن سوییچ برا چیه و این چیه و ....بعد رفتم جلو در وایستادم تا دوستش بیاد دنبال سوییچ پدرشوهرم از بالا صدا زد بیا بالا من بهش میدمش حالا مثلا میخواست بگه ینی تو معطل نشی جلو در ولی خیلی واسم بی معنی بود کارش 

اومدم بالا با مادرشوهرم حرف زدم گفتم والا حالا فلانی میگه ببین نذاشتن زنش بیاد جلو در مادرشوهرمم گفت نه بابا گفتیم تو منتطر نشی وگرنه میخوای الان برو جلو در😑😒😒گفتم باشه اشکال نداره و اومدم بالا بنظرتون بد جواب دادم؟

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
اصلا جواب بدی ندادی سخت نگیر

از وقتی اومدم بالا هی دارم خودخوری میکنم ولی خب باید اونا هم بدونن احترام منو بگیرن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره اصلا لزومی نداشته چیزی بگی، من بودم خوشحال میشدم که به فکر من بودن و به هر دلیلی نذاشتن که معطل ...

اخه من کلا خیلی بدم میاد یه کاریو با یه منظوری بکنن وبه یه منظور دیگه بیانش کنن برا همینکه چند بار اینجور چیزا پیش اومده بود گفتم واقعا دیگه خیلی منو هالو میبینن و اینو گفتم البته با خنده گفتم 

حساسی حساسیت خودت رو کم کن 

عه اره خودمم حس میکنم وسواس فکری دارم تا حالا موقعیت اینجوری خیلی واسم پیش اومده که اصلا حرفم بد نبوده ولی تا دوروز مریض بودم😑