2777
2789

زنداداشم یه خواهر داره چون دانشجو هستش و بیمارستانی که کار میکنم واحدای عملیشونو میگذرونن 

.

دختر خوشگلیه و بسیار خوش رو هستش خیلی وقتا تو بیمارستان ازش خواستگاری کردن اما یه مشکلی داره بشدت وسواسیه نمیدونم دیگه رابطه داشته یا نه ولی 

جدیدا یه روز صبح که کلاس داشتن به من سر نمیزد چون اکثرا به من سر میزنه حرف میزنه خیلی شک کردم کجاست نیومده 

خودم رفتم بخش نوزادان سر زدم دیدم اوه اوه خیلی عصبیه 

همینجوری یه حرف زد یه سلام خشک داد منم خدافظی کردم 

دیگه کلا تا یه هفته نه اون اومد نه من دیدمش

یعد از یه هفته تو سرویس دیدمش داشت گریه میکرد ازش پرسیدم چی شده اشکاشو پاک کرد گفت هیچی سردرد دارم اینا ولی من خیلی پیگیر شدم 

خب

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت نوشتی لایکم کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

گفت یه پسری اومده خواستگاریش بعد بصورت سنتی اقدام کرده بودن و کل خانواده ی پسره ایران نیستن فقط خواهر پسره ایرانه بعد اینا حرف زدن اینا دو سه هفته ای با هم حرف زدن برای حرف زدنه هم جواب مثبتشو اعلام کرده بوده که داداش من که شوهرخواهرش میشه گفته میره تحقیق بعد اومده به بابای زنداداشم گفته که از محلشون و سرکار پسره پرسیدم گفتن ادمای خوبی نیستن 

مامانشم گفته که اره جواب رد بدید حرف دامادمو (داداشم میشه) خیلی قبول دارم باباشم موافق بوده بعد خواهر زنداداشمم رو حرف اینا سریع برداشته جواب رد فرستاده بلاک کرده بعد با دوستای صمیمیش رفتن محل پسره تحقیق کردن گفتن خیلی عالین رفتار و اخلاقشون بی نظیره

حالا اینم گریه میکرد که داداش تو منو بدبخت کرده از حسودی منم به حرفش شک کردم ولی بهش گفتم داداشم از خودش حرف نمیزنه ولی چون داداشم یمدتی هست ورشکست شده بنظرتون حسادت کرده اما من دخالت کنم؟ چون واقعا حوصله ندارم مشکلشون خانوادگیه ولی خیلی گریه کرد گفت من بر اساس حرف اینا جواب رد دادم اما تحقیقشون دروغ بوده 

خدایی عجب بیکاری هستی خواهرِ زنداداش

داره میگه یه جا کار میکنن و صمیمی هستن. به داداشش هم مربوط میشه . 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

والا مشکل از خودشون بوده که دامادشون که داداش شما باشه رو فرستادن برای تحقیق و بعدم چشم بسته به حرف برادرتون،جواب رد دادن

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
والا مشکل از خودشون بوده که دامادشون که داداش شما باشه رو فرستادن برای تحقیق و بعدم چشم بسته به حرف ...

منم گفتم چرا بلاکش کردی خب زنگ میزدی توضیح میدادی که اره در مورد تحقیق اینو گفتن ولی گفت عجله ای تصمیم گرفتم بعد گفتم مهم نیست که ولی وقتی رفتیم منطقشون خودمون تحقیق کردم خیلی ناراحت شدم منم دلم براش سوخت چون خیلی دختر خوبیه ،بهش پیشنهاد دادم به خانوادش بگه