2777
2789
بچه ها من میخوام بخرم

الان ببری بفروشی ۲۰ گرم و۳۷۰ صوت رو

۵۸میلیونو ۵۰۰ ازت برمیدارن

ولی تو خریدی ۵۹میلیونو ۸۰۰ یعنی کلا ۱تومن وخورده ای درصد واجرت ومالیات دادی

درحالی ک من دستبند خریدم ۳ گرم وخورده ای ۱و۲۰۰اضافه دادم

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۰ گرم خریدم البته نو اونم تابستون طلا ارزون تر بود شد ۳۰ تومن🫤

اجرت بالا گرفتین حتما ....

من خودمم یه سرویس دارم ده سال قبل خریدم اون موقع مثلا ۳ میلیون پول طلاش شد ۱ تومن اجرتش😬😬😬فک کنم اون موقع ۳۰درصد اجرت دادم ....

بخاطر همینم دلم نمیاد اصلا بفروشمش ،قابل استفاده واسه دم دستم هم نیس🤦‍♀️

اجرت بالا گرفتین حتما .... من خودمم یه سرویس دارم ده سال قبل خریدم اون موقع مثلا ۳ میلیون پول طلاش ...

نمیدونم والا 

دستبند بود شب اول باهاش خوابیدم یه قسمتیش چپه شد چون توری بود

دوباره بردمش درستش کردن ولی باز مثل اولش نشد اصلا نمیپوشمش پشیمون شدم خریدمش فقط ظاهری جذابه وگرنه چپه میشه😅