2777
2789
عنوان

شاش بند یا احتباس ادراری کمک کنید

348 بازدید | 11 پست

خانما سزارین کردم ی هفته هست.احتباس ادرار گرفته بودم نمیدونستم با درد شدید رفتم بیمارستان سوند زدن حالام خیلی درد دارم حس تخلیه کامل مثانه ندارم.ادرارم خیلی کمه.توروخدا ب دادم برسید مثانم میسوزه قرص های انتی بیوتیک هم مصرف میکنم.چ راهی دارید کمکم کنید

عشق.....

عنبرنسارا دود بده 

مامان من اینجور شده بود 

من تا دود دادم براش همون موقع باز،شد ریخت ازش بیرون 

اینم امتحان کن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت ادراری نداری؟مایعات زیاد باید بخوری،من یه بار اینجوری شدم دکتر بهم قرص سیپروفلوکساسین داد خورد ...

نمیدونم دارم یا ندارم چون زایمان کردم درد اونم هست باهم قاطی شده نمیدونم بخیه هامه یا مثانمه یا کلیه هامه اصلا بی حس شده شکمم

عشق.....

سیر بخور خیلی خوبه همینطور کلسیم دی یدونه دودش هفته ای یدونه  بروفن ژلوفن خیلی خوبه هم دردت رو آروم میکنه هم التهاب مثانه رو کم میکنه اما نمیدونم موقع شیردهی مجاز هست یا نه زنگ بزن دکتر یا اورژانس مشورت کن  راستی هیچ چیز شیرینی نخور نهایت مجبور شدی فقط خرما   خوردن شیرینی هم بخیه هات دیر خوب میشه هم التهاب میاره

سلام عزیزم. دوست منم همینطوری شده چقدر طول کشید خوب شی؟  بتونی ادرار کنی؟ 

گاهی میگم چرا من انقدر از همه چیز گله میکنم.. دیگه وقت شکرگذاریه وقت اینه که بگم خدایا شکرت بابت هرچیزی که دادی و چیزایی فوق العاده ایی که قراره بهم بدی.. من که با گله به جایی نرسیدم .. ولی مطمئنا با شکرگذاری به تو میرسم..‌♥️