2777
2789
نه عزیزم جواب ندادی تازه الان پرسیدم اگه هم دادی من ندیدم میشه دوباره بگی ممنون نسیمه رو دوست د ...

نه دوس نداره نسیمه رو 

نسیمه خیلی دختر کرمو و بدیه اصلا چیز خوبی نمیبینم ازش اصلا 

ینی اگر تا صب بخوام بگم باید از بدیش بگم حیف این پسر گیر نسیمه بیفته چون پسره خیلی بهتر از این نسیمه هس

یه دختر دیگه هس اون خوبه ینی رابطه هم داشته باشه اون ب نفعشه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
کلا حسی در مورد من نداری؟  آینده م چی میشه؟

حسی دارم‌و خیلیم جواب دادم همونایی ک دیدم برات رو گفتم بقیه مسائل ک منطقیه شما باید به اهلش مراجعه کنی نه من

من بگم قرص ول کن ول میکنی؟

مگه من دکترم؟

بعد از نخوردن قرصا مشکل برات پیش میاد میگی فلانی گف نخور

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم  چجوری تمام اینارو گفتی با حست ؟

حس ششم‌نیستم از راه دیگه ای بلدم ولی اینجا ب حس ششم معروفه منم اینجا میگم حس ششم

حسی دارم‌و خیلیم جواب دادم همونایی ک دیدم برات رو گفتم بقیه مسائل ک منطقیه شما باید به اهلش مراجعه ک ...

گفتید عید خواستگار دارم، به ازدواج ختم میشه یا نه؟ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
خواهش میکنم جواب منو بده شوهرم میاد دنبالم باهام اشتی میکنه

هیچ مشکلی تو زندگیتون نیس اگر دو نفری زندگی کنید خیلی خوبین اما دخالت اطرافیان میبینم تو خانوادت رو باید کنترل کنی تا دخالت نکنن البته از طرف پسر هم دخالت میبینم 

اشتی کردنتون سخته ولی دورهمی ریش سفیدا برای برگشت زندگیتون میبینم

تاریخ هم نمیدونم

گفتید عید خواستگار دارم، به ازدواج ختم میشه یا نه؟ 

اگر خودت بخوای اره

من اونجا نیستم ک پسره رو رد کنم یا جواب مثبت بدم بقیش با خودتونه دیگه

هیچ مشکلی تو زندگیتون نیس اگر دو نفری زندگی کنید خیلی خوبین اما دخالت اطرافیان میبینم تو خانوادت رو ...

میشه بگین میتونم عمل کنم خانواده م راضی میشن؟

از اینده م حسی نداری عزیزم 

واست صلوات فرستادم انشالله به هرچی میخوای برسی

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
میشه بهم این راه رو یاد بدی؟

کار هر کس نیس خرمن کوفتن گاو نر میخواد و مرد کهن

ی پسری قبلا اومد خواستگاریم ی مدت برای اشنایی با هم بودیم حرف میزدیم اون بهم علاقه داشت ؟

جواب این سوالم رو میدی بی زحمت 

و این سوالمم همینطور ی چیز همش تو گوششم زمه زمه میشه اتفاقاتی که داره میوفته بهم گفته میشه اینا چین