naaasrinnn مدیر عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 850 عنوان حس شمشی | مشاهده متن کامل بحث + 3474 بازدید | 474 پست لطفا جواب سوالم و بده@شاباله 1402/12/07 | 13:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانا_دختری_درمزرعه عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 679 خیانت نمیکنه مگه بیکاره یکی داره باز بره دنبال یکی دیگه؟ اخلاقش مشکل داره اونم خودش باید تغییر ب ... عزیزم میشه خواهش کنم جوابمو بدی حسش بهم چیه کی میبینمش کلا چی حس میکنی ازش مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 9988 ن خیانت نمیکنه . خود واقعیشو تو رابطه گم کرده و سخته خوب شه . ادامه باهاش خوبه . به احتمال زیاد دعا ... ماه تولدم اوله اسممبهمدیگه برگشت داریم؟ کی؟ حسش چیه؟
ماش_نپز عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 653 خیانت نمیکنه مگه بیکاره یکی داره باز بره دنبال یکی دیگه؟ اخلاقش مشکل داره اونم خودش باید تغییر ب ... نسیمه رو دوست داره؟رابطشون در چه حدی ؟ هدف از رابطشون چیه ؟
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 9988 هنوز شما دو نفر توی دو خط موازی هستین اما کم کم ب همنزدیک میشین ب این روزی نه یکم زمان میبره تا ب ه ... ماه تولدم اوله اسممبهمدیگه برگشت داریم؟ کی؟ حسش چیه؟
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1906 ماه تولدم اوله اسمم بهمدیگه برگشت داریم؟ کی؟ حسش چیه؟ من جواب شما رو نمیدم و لطفا پیامم رو ریپ نکنید دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
دلبروحشیم عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 1306 خیانت نمیکنه مگه بیکاره یکی داره باز بره دنبال یکی دیگه؟ اخلاقش مشکل داره اونم خودش باید تغییر ب ... من خودم حس شیشمم و قوی ام ولی برای خودمو تو بگو نمیتونم خودمبگم بگو دوسم داره با اینکه بهش گفتم نمیخامت و ناراحا شد ؟؟ از دلش درآرم؟ ۵ ساله باهمیم
anazi عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 36 امضام چک بشه میشه به منم بگی کی این فاصله تموم میشه. آیا تموم میشه؟
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1906 نسیمه رو دوست داره؟ رابطشون در چه حدی ؟ هدف از رابطشون چیه ؟ جواب شما رو دادم دوست عزیز دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
nemidonem عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2811 @شاباله شاباله لطفا جوابمو بده قرص های اعصابمو بخورم یا قطع شون کنم و برم برای کنکور بخونم؟ شاباله به کنکور امسال من امیدی هست؟؟؟
هانا_دختری_درمزرعه عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 679 جواب شما رو دادم دوست عزیز عزیزم منو نگفتی فقط لایکم کردی میشه ببینی دوباره سوالمو مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
naaasrinnn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 850 خیانت نمیکنه مگه بیکاره یکی داره باز بره دنبال یکی دیگه؟ اخلاقش مشکل داره اونم خودش باید تغییر ب ... برم فا ل قهوه میگیری عزیزم
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1906 شاباله لطفا جوابمو بده قرص های اعصابمو بخورم یا قطع شون کنم و برم برای کنکور بخونم؟ شا ... دکتر بهت قرص داده؟من دکتر نیستم بخدا مشاور تحصیلیم نیستم عزیزم شما باید ب مشاوره مراجعه کنید نه من دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1906 برم فا ل قهوه میگیری عزیزم من فالگیر نیستم دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰