2777
2789

شوهرم بهم خیانت میکنه ؟ 

کارایی که میکنه خب میشه یا نه عادت شده براش از سرش نمیره؟

ادامه دادن با همچین مردی خبه؟

اخر زندگیمون چی میشه؟

برامون جادویی دعایی چیزی گرفتن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بهم خیانت میکنه ؟  کارایی که میکنه خب میشه یا نه عادت شده براش از سرش نمیره؟ ادام ...

ن خیانت نمیکنه . خود واقعیشو تو رابطه گم کرده و سخته خوب شه . ادامه باهاش خوبه . به احتمال زیاد دعا شده براتون ولی   آینده زندگیتون گشایش دیده میشه  

@شاباله    

هنوز شما دو نفر توی دو خط موازی هستین اما کم کم ب هم‌نزدیک میشین ب این روزی نه یکم زمان میبره تا ب هم نزدیک بشین

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
امضام چک بشه

شوهرم بهم خیانت میکنه ؟ 

کارایی که میکنه خب میشه یا نه عادت شده براش از سرش نمیره؟

ادامه دادن با همچین مردی خبه؟

اخر زندگیمون چی میشه؟

برامون جادویی دعایی چیزی گرفتن؟

شوهرم بهم خیانت میکنه ؟  کارایی که میکنه خب میشه یا نه عادت شده براش از سرش نمیره؟ ...

خیانت نمیکنه مگه بیکاره یکی داره باز بره دنبال یکی دیگه؟

اخلاقش مشکل داره اونم خودش باید تغییر بده نه تو نه هیچکس دیگه نمیتونه درستشکنه

دوست داره تو هم دوسش داری ولی تصمیم نهایی با خودتونه من نمیتونم بگم بمون یا برو چون زندگی مشترک هر اتفاقی توش میفته

من چیز بدی نمیبینم جز لجبازی بینتون یکی باید کوتاه بیاد ک این زندگی درست بشه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰