2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 23 پست
چیشد اسی  فهمیدن یا نه؟

نه تموم شد رفت فیلم عروسیم اومد الانم دماغم شکسته خودمم یادم رفته بود

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
نه تموم شد رفت فیلم عروسیم اومد الانم دماغم شکسته خودمم یادم رفته بود

خب خداروشکر 

دماغت چرا شکسته

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خداروشکر  دماغت چرا شکسته

لامصب فیلم عروسی خونه مادرشوهرم باز نشده یدفعه اومدن اینجا مادرشوهرم همش میگه چرا رو کابینتات پره من کابینتام کمه برقیام و چیدم رو کابینت برا عید بیشترش و جمع کردم گذاشتم بالا حموم عجله ای میخواستم همزن و جمع کنم باز چیزی نگه یادم رفت بالاشو بردارم بزارم تو کاسه اش از بالاتم قفل نبود و افتاد رو دماغم

لامصب فیلم عروسی خونه مادرشوهرم باز نشده یدفعه اومدن اینجا مادرشوهرم همش میگه چرا رو کابینتات پره من ...

وای عزیزممم 

انشالا خوب بشی

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

وای عزیزممم  انشالا خوب بشی

انشالله عمل کردم دیگه مادرشوهرم دیشب اومد اینجا وایستاد انگار اون مریض من سالم جاشو پهن کردم پذیرایی به روی خودم نیوردم شوهرم های گفت پاشو اینو بیار اونو بیار انقد دلم خونه الان اگرنه نه انگار عمل داشتم درد دارم 

انشالله عمل کردم دیگه مادرشوهرم دیشب اومد اینجا وایستاد انگار اون مریض من سالم جاشو پهن کردم پذیرایی ...

خوب بگو نمیتونم عذر میخوام عمل کردم دوران نقاهتمه 

دراز. بکش استراحت کن 

خودت بگو نمیتونم حالم بده

خوب بگو نمیتونم عذر میخوام عمل کردم دوران نقاهتمه  دراز. بکش استراحت کن  خودت بگو نمیتون ...

اومدم خونه مامانم دیگه ی سوپ میخواست برام درست کنه اونم گفت به معصومه خواهرشوهرت گفتم درست کنه شوهرت گفت رفتی خونه مامانت مامانم اینا ی چهل دقیقه دورن  خداروشکر شوهرمو و خانوادشو نمی بینم خیلی خوش میگذره

اومدم خونه مامانم دیگه ی سوپ میخواست برام درست کنه اونم گفت به معصومه خواهرشوهرت گفتم درست کنه شوهرت ...

خوش بگذرون 

خداروشکر

چیشد اسی  فهمیدن یا نه؟

نه نفهمیدن تموم شد رفت بابام ماشین و فروخت خواهرم غیر مسقیم گفت رو ماشین خش داشت افت قیمت کرد؟ بابام گفت نه چیز خاصی نبود که به خوبی و خوشی تموم شد ولی هنوز همسایه نمیدونه هنوزم عذاب وجدان دارم