2777
2789
عنوان

چجوری ب دختر عمم بگم برن از خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 64 پست
بهش بگو خواهرانه میگم شوهرم خسته شده داره غر میزنه نمیخوام جلو شوهرت ابروریزی بشه جمع کنید برید

خودمم همین فکرو دارم ک از خواب بیدار شد بهش بگم شوهرم 

چندشبه بهم غُر میزنه ناراحته از اینکه خودش خونه نیستو شوهرن خونست بالاخره مرده غریبه اس

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

اسی چرا رفتین طبقه پایین؟ یا زنونه مردونه کنین مردها برن پایین . خانوم و بچه ها بالا باشن. یا به اونها یه اتاق بده خودتونم همون طبقه توی پذیرایی بمونین. نمیشه که بچه شما سرما بخوره.

بعد هم صبح که همسرت میره چراغ رو روشن کن واسه بچت تلویزیون روشن کن. کارات رو انجام بده. اینجوری شما هم اذیت نمیشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کاراینه واقعیتو بگی و بگی همسرت غرمیزنه

ما واسه یه شب فقط رفتیم خونه خالم شهردیگه همون ساعت اول گفت شوهرم راضی نیست مهمون بیاد خونه ماهم رفتیم نموندیم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

چقد پرووان شما شهرستان میری خونه اینا میری؟.هزینه میکنن؟ الان دیگه دوره رفت و آمد تموم شده بهش مستق ...

والا من سالی یبار میرم شهرستان اونم خونه مادرشوهرم 

تابحال رنگ خونه اینو ندیدم 

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
میدونه تازه خونه تکونی کردم 

خودشون باید مراعات میکردن 

بنظرم زن و بچش باید میموندن خونه خودشون 

خودشم میومد یه خونه پیدا می‌کرد..شبم مسافرخونه ای جایی میرفت خودش یه نفر 

مثلا  اگه میشه بگو برو وسایلتو جم و جور کن تا شوهرت جایی رو پیدا کنه 

خودمم همین فکرو دارم ک از خواب بیدار شد بهش بگم شوهرم  چندشبه بهم غُر میزنه ناراحته از اینکه خ ...

همسر منم وقتی خودش نباشه اجازه نمیده حتی خواهرم با شوهرش خونمون باشه ، خیلی هم مهمون دوست هستش ولی باید خودش باشه ،الان کل فامیل می‌دونن که همسرم خونه شدنی بیان

اسی چرا رفتین طبقه پایین؟ یا زنونه مردونه کنین مردها برن پایین . خانوم و بچه ها بالا باشن. یا به اون ...

میگه شوهرم بدون من نمیخابه 

بخدا الان با پسرم هنوز صبونه نخوردیم تااونا بیدار بشن بریم بالا

طفلکی عمه ها

عمه ظالم طفلی نیست

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
والا من سالی یبار میرم شهرستان اونم خونه مادرشوهرم  تابحال رنگ خونه اینو ندیدم

پس رک و راست جوابش کن.من ی اشنا داشتیم حتی یکبار منو دعوت نکرد ۲۰ روز اومدن خونمون ۵ نفر هم بودن عین ۲۰ روز ازشون پذیرایی کردم وقتی رفتن گفتن هفته بعد بازم میایم گفتم شرمنده اینجا هتل نیس اومدی تشریف ببر هتل رفت کلی پشت سرم حرف زد که فلانی از خونش بیرونمون کرده گفتم هر چی دلت میخواد بگو

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
مادرشوهرمینا کربلان فردا صبح میرسن حتی گفتم شاید بخوان بیان خونه ما چون خونه خوده مادرشوهرمینا شهرست ...

خط آخرامضات چقدسوزوند منو  ...کوثربخون ۹بارفوت کن بهش،،بعدم تاجایی که میتونی بخون دلش آشوب شه بره توکفشش هم‌نمک بریز