2777
2789
عنوان

عروسی فوق رویایی من.به هم رسیدیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4138 بازدید | 63 پست
عزیزم واقعا برات خوشحالم فک کنم با سختی زیادی به این مرحله رسیدی امیدوارم همه سختی ها برات کمرنگ بشه ...

اره گلم خیلیییی خواستگارام بد بودن و دیر شد ازدواجم ولی واقعا عالی شد اخرش

دیگه ناامید شده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گلم خیلیییی خواستگارام بد بودن و دیر شد ازدواجم ولی واقعا عالی شد اخرش دیگه ناامید شده بودم

منم الان حس میکنم خیلی دیر شده از نظر خودم از نظر حسیم انگار بیتفاوت شدم انگار روحم فرسایش پیدا کرده بحث ازدواج نیست بحث همراه تو مسیر زندگیه 

منم الان حس میکنم خیلی دیر شده از نظر خودم از نظر حسیم انگار بیتفاوت شدم انگار روحم فرسایش پیدا کرده ...

من خودمو به بیخیالی زدم گلم یکسال بعد یکدفعه با شوهرم آشنا شدم.به شدت از مجردی میترسیدم و خسته شده بودم.ناامید افسرده ولی خدا یکدفعه جورش کرد.بیخیال باش تاجور بشه

عروس خانم شما الان باید تو تخت در حال صبحانه شاهانه خوردن یا چمدون بستن برا ماه عسل و سفر به فرانسه ...

نه گلم فرانسه چیه؟همسرم تازه درسش تموم شده.فعلا خیلی پولدار نشده

بیخیال ازدواج شدم دست من نیست میخواد میشه نخواد بشه نمیشه 

من رفته بودم بیمارستان واسه یکی از دوستام نوبت بگیرم.هی شوهرمو چند بار دیدم و جور شد آخرش

دوستام که زودازدواج کردن الان بهم غبطه میخورن

من همینم ندارم

عزیزم شما ۲۶۵۰تا پست دارین

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

من رفته بودم بیمارستان واسه یکی از دوستام نوبت بگیرم.هی شوهرمو چند بار دیدم و جور شد آخرش دوستام که ...

من که همه دوستام ازدواج کردن ولی واقعا نمیخوام کسی بهم غبطه بخوره به هرحال هر زمانی که بخواد اتفاق بیفته میفته