2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهایت تا یکسال غصه بخورن بعدش اونا هم سرگرم زندگیشون میشن

چقدر تو بچه موندی

۲۰ سالتع دیگه انتظار زیادی هم نیس دهنت بو‌ شیر میده

خیر چرت و پرت نگو همسایه ما پسرش ۵ ساله مرده هنوزم که هنوزه گریه می‌کنه و مشکل روانی پیدا کرده

میدونی با این حرفت ترغیب میشه به خودکشی ؟

خوشت میاد باعث مرگش بشی ؟

قرار نیس چون خودت بدبختی و خانواده ات بی توجه هستن بهت فکر کنی همه مثل خانواده تو ان

ریپ نزن باز نمیکنم اوکی ؟

تو این سایت روزی صدنفر میخوان خودکشی کنن و هنوز نکردن

خودکشی کردن اونجوریا راحتم نیست من چند بار قرص خوردم ولی نتیجه نگرفتم آدم نمیتونه تهش زخم معده ازت میمونه نام امیدی خیلی سخته خیلی

خودکشی کردن اونجوریا راحتم نیست من چند بار قرص خوردم ولی نتیجه نگرفتم آدم نمیتونه تهش زخم معده ازت م ...

آره بخدا منم بعضی وقتا میگم کاش بمیرم اما نمیتونم خودکشی کنم 

چقدر تو بچه موندی ۲۰ سالتع دیگه انتظار زیادی هم نیس دهنت بو‌ شیر میده خیر چرت و پرت نگو همسایه ما ...

چقد قشنگ گفتی آدم نمیتونه با کسی درد و دل کنه همه می‌زنن بعضیا بدتر حالتو خراب میکنن منم 20ساله ازدواج کردم از خونم بیرون شدم زندگیم خراب شده اومدم اینجا یکم آروم شم ولی خب دیگ انسانیتی نمونده بلانصب شما

چقد قشنگ گفتی آدم نمیتونه با کسی درد و دل کنه همه می‌زنن بعضیا بدتر حالتو خراب میکنن منم 20ساله ازدو ...

عزیزدلمی🥲🫂💙

میشه هروقت دلت گرفت باهام حرف بزنی ؟نزار تو دلت بمونه دورت بگردم بخدا خودکشی راهش نیس 🥺

چقدر تو بچه موندی ۲۰ سالتع دیگه انتظار زیادی هم نیس دهنت بو‌ شیر میده خیر چرت و پرت نگو همسایه ما ...

فعلا که تو بچه موندی. کسی که بخواد با حرف دیگران خودشو بکشه و انقدر ضعیف باشه همون بهتر که بمیره. خیلی ام زر اضافه نزن یک سری دیگه ام به من پریده بودی نمیدونم از چی میسوزی خدا شفات بده، 

اگه خودتو نکشی به قسمت های خوب ماجرا میرسی 

آخه وقتی ما امیدی چجوری می‌رسی یروز نام امیدم یروز خب کلا گیر کردم تو این بلاتکلیفی تو این ناامیدی کسی که دوسش داشتم این همه پشتش بودم ولم کرد تو تنهایی‌ام پشتمو خالی کردم کاش تموم بشه این زندگی 

فعلا که تو بچه موندی. کسی که بخواد با حرف دیگران خودشو بکشه و انقدر ضعیف باشه همون بهتر که بمیره. خی ...

عزیزم لابد ضعیف شدم که میام اینجا میگم حالم بده نبودم اینجا چه غلطی میکردم 

عزیزدلمی🥲🫂💙 میشه هروقت دلت گرفت باهام حرف بزنی ؟نزار تو دلت بمونه دورت بگردم بخدا خودکشی راهش نی ...

فدات بشم برام دعا کن تورو خدا خیلی ناز امید شدم نمیخوام از خدا دل بکنم انقد تا امید شدم احساس میکنم خدایی نیست دعا کن برام شاید من بد هستم خدا منو نمیشنوه