2777
2789
عنوان

ایده برای طراحی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 31 پست
پله کم منظورمه ها مثلا دو سه تا، ن حالت دوبلکس با پله زیاد، چون پله زیاد دوطبقه رو هم سوار میشن و با ...

منم منظورم دو سه پله بود دیگه پذیرایی دوبلکس ندوست😂

روی دیواردل خودبنویسیدخداهست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله بسلامتی خونه دلخواهتو بسازی و سالیان سال با عشق زندگی کنی  ان شاءالله قسمت همه

ان شاالله عزیزم، همسر من خیلی سختی کارش زیاد از بس زحمت کشید ک تو اون خیابونی ک مناسب کارشه خونه پیدا کنه بسازه ومغازه بندازه، از آرزوهاش بود، از اوایل عروسیمون تا حالا هرچی جمع کرد وخرید ب امید یه روز فروختنشون ومعامله یکی از اون خونه ها بود، شکرخدا زحمتاش نتیجه داد و۱ماهه تونسیتیم یکیشونو بخریم، ان شالله کمک کنه ب همه بتونن خونه دارشن🤲

اره اتفاقا همسرم ام دی اف کاره، خودشم همینو میگفت

من اشپزخونه پنهان دارم الانم دادیم نقشه طبقه بالارو بکشن واس اونجا لاندری هم طراحی کردم اما تراس در نیاوردیم چون لاندری پنجرش بزرگه نور گیره واس پهن کردن لباسا.شمام میتونی دوبلکس کار کنی کنار ما یه همسازه زمینش ۱۵۰ هست یه حیات ۳۵ متری گذاشتن طبقه پایین پارکینگ یه استخر کوچیک ۱۲ متری پذیرایی حدود ۵۰ متر اشپزخانه با یک مطبخ پنهان.دستشویی.بالا هم سه اتاق با لاندری و نشیمن کوچیک و حمام بزرگ

یه تجربه بگم آشپزخونه خوب نیست بالاتر باشه هم راحت نمیشه شیلنگ بگیری بشوری هم اگه اتفاقی بیفته خرابی  لوله یا راه آب کل خونه رو ورمیداره. اگه بتونی یه پله ببری پایینتر خیلی بهتره.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
من اشپزخونه پنهان دارم الانم دادیم نقشه طبقه بالارو بکشن واس اونجا لاندری هم طراحی کردم اما تراس در ...

مال ما پایین فقط پارکینگ ومغازه همسرمه، اما برا طبقه بالا ایده های خوبی دادید، ممنونم

داخل خونه من ۱۶۰ متره که شما تراس هم برید جلو همون ۱۶۰ میمونه من یه پذیرایی ۶۰ متری اشپزخونه و مطبخ سه تا اتاق بزرگ سه تاش ۵۰ متر میشن یه راهرو برای سرویسها مجزا درست کردیم