2777
2789

یکی ازفامیلای نزدیکمون چن روزپیش جوون فوت شده.شوک وارد شده بهم الان بعد۱۵روز هنوز حالم بهتر نشده احساس میکنم دارم افسرده میشم چیکارکنم حالم بهتر بشه؟

احساس میکنم دستوپامو کل بدنم یه تن وزن داره حال هیچ کاریو ندارم همش غمگینم.

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

انشاءالله خدا رحمتش کنه

مرگ حق گلم دیر یا زود همه ی ما هم میمیریم.شما برای آرامش اطرافیان سعی کن با غمت کنار بیای میگذره صبور باش زمان حلش می کنه

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داییم فوت کرده چن روزه دارم میمیرم از غصه ‌...خانوادمون افتادن تو چاه غم نا امیدی 

خدا بیامرزه.میبینی چه حاله بدیه.دوس دارم خودمو نجات بدم ازاین حال ولی انگار نمیشه.شوهرم از خونه فراریه دیگه بخاطر قیافه ی غمناکم

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
انشاءالله خدا رحمتش کنه مرگ حق گلم دیر یا زود همه ی ما هم میمیریم.شما برای آرامش اطرافیان سعی کن با ...

خدا بیامرزه امواتتونو

بله منم بخاطر همین اطرافیانم میخوام حالم خوب باشه ولی سنگینه برام.طفلک پسرم آواره س انگار توخونه نمیتونم به درسش اینا کمک کنم چون حالم خیلی بده.دلم میسوزه واسش

رحمت کنه رفتگانت ....من دخترمم افسرده شده عصبی 

ای کاش راهی بود خودمونو ازاین حال بد نجات میدادیم.

خدا رحمتش کنه.

تا 40 روز یاسین بخون.ثوابش رو به امواتی که می شناختی تقدیم کن.هم اونا شاد و خوشحال میشن هم برای آرامش و خوشبختی شما دعا می کنن.

شمع سیاه روشن کن.انرژی های منفی رو از بین می بره.

روزی یه پینچ زعفران بخور به غیر از سه روز اوّل پریود.

ضدّافسردگی هست و شادی آور.

عمر دست خداست برید داستان حضرت موسی و خضر رو بخونید اونجایی که پسر بچه رو حضرت خضر میکشه ...

میدونم داستانشو.عزیزم میدونم حکمت خداس وعمر دست خداس قبول دارم همهشو.این شوکی که به بدنم وارد شده انگار داره مث خوره میخوره اعصابو روانمو

خدا رحمتش کنه. تا 40 روز یاسین بخون.ثوابش رو به امواتی که می شناختی تقدیم کن.هم اونا شاد و خوشحا ...

خدا بیامرزه اموات ورفتگانتونو

چشم امتحان میکنم

میدونم داستانشو.عزیزم میدونم حکمت خداس وعمر دست خداس قبول دارم همهشو.این شوکی که به بدنم وارد شده ان ...

به این میگن وسواس فکری...اگر درمانش نکنید هی بدتر میشید...یه مثل ساده بزنم فکر کنید اگر به اون پسر فکر کنید دستتون قطع میشه...سریع فکرتون و باید برگردونید و به چیزای دیگه فکر کنید

به این میگن وسواس فکری...اگر درمانش نکنید هی بدتر میشید...یه مثل ساده بزنم فکر کنید اگر به اون پسر ف ...

اره دقیقا وسواس فکری دارم چندساله همین باعث میشه خیلی فکروغم هایی که دارمو با خودم بکشم اینوراونور یعنی یلحظه هم ازم دور نمیشن وسواس فکری یه بیماری عذاب آوره بنظرم

اره دقیقا وسواس فکری دارم چندساله همین باعث میشه خیلی فکروغم هایی که دارمو با خودم بکشم اینوراونور ی ...

به اون فکر بد پر و بال ندید و هی بزرگش نکنید تا به فکرتون اومد سریع به یه کاری مشغول بشید من واسواس فکری شدیددد داشتم خیلی اذیت شدم تازه درمان شدم خداروشکر

به اون فکر بد پر و بال ندید و هی بزرگش نکنید تا به فکرتون اومد سریع به یه کاری مشغول بشید من واسواس ...

الحمدالله.چجوری درمان شدی؟