2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین😍😍 من سی کیلو کم کردم الان اراده ام از دست دادم داره برمیگرده ده کیلو اضاف کردم

نه توروخدااااا،نذار برگرده به سختیایی که کشیدی فکر کن،یه روز اگه خوردی روز بعدش کم خوری کن

نه توروخدااااا،نذار برگرده به سختیایی که کشیدی فکر کن،یه روز اگه خوردی روز بعدش کم خوری کن

دقیقا فکر همین سختی هایی که کشیدم کشتتم

ولی نمیدونم چرا نمیتونم

یه گروه بود رقابتی رژیم میگرفتیم خوب بود 

دوباره داشتم میگرفتم

یه هو همه گروه رو ول کردن

منم باز شل کردم😢🤦🏻‍♀️

خانه شماره 12 میدان گریمولد
بگو چیکار کردی تو رو خدا تو چه مدت ماهم کم بشیم 

رژیم و ورزش در کنار هم عزیزم،همه چی میخوردم ولی کم البته به غیر از شیرینی جات،حتی ماه اول هم روز برنج‌ داشتم هم شب ولی ناهار ده تا قاشق و شب ۶ تا قاشق،میان وعده هم نصف لیوان شیر کم چرب و یه واحد میوه،خیار و هویج هم آزاد 

دقیقا فکر همین سختی هایی که کشیدم کشتتم ولی نمیدونم چرا نمیتونم یه گروه بود رقابتی رژیم میگرفتیم خ ...

منم الان مثلا یه روز میشه از صبح تا شب هرچی خواستم میخورم ولی روز بعدش حسابی کم خوری میکنم