2777
2789
عنوان

مردی ک ادعای عاشقی میکرد دیشب با زن و بچش دیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مردای متاهل جواب رد بدید .  همین . چون هر کی به مرد متاهل جواب رد  نده واقعا ..... ...

بخدا همین چن شب پیش یکیش بخاطر مسائل  کاری گیر سه پیچ ک عاشقتم و فلان .... بخاطر رضای خدا زدم بلاکش کردم قید کارم زدم 

احیانا اون مرد هرزه نیس؟فقط برام سوال اگر برعکس بود هم فقط همینو میگفتی یا میگفتی حقشه بمیره اون زن ...

اشتباهی متوجه شدید میگم یعنی حسابش نکنید تا بچسبه به زندگیش 

فقط دوست دارم همین ...

چرا اینقد دارع فسادو فحشا و خیانت میبارع از زندگیا حالم از زندگیا بهم میخورع بو گوهه خیانت میاد فقط

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

خب برای منم سواله اگر برعکس بود هم واقعا بهمین راحتی میگفتی همچین حرفی رو مثلا ازدواج کردی زنت اینکارو کنه فقط میخوام درک کنی اون مرد ذاتن هرزه اس وگرنه که همچین کاری نمیکنه

چرا باهاش دوست شدی ؟مردا زن و زندگیشونو به همین راحتی ول نمیکنن با هرکی ام دوست میشن مثل دستمال استف ...

بابا دوس نشدم فقط راننده اسنپ بود...بعدش گفت چون بهم گفتی منتظر وایسا کارم تموم بشه بیام فک کردم ازم خوشت اومده 😂مرتیکه هول اونجا در کارخونه بیابون بود بزور اسنپ میومد منم برا همین گفتم ماشین گیرم نمیاد گفتم 

میدونی حرفت شبیه چیه شبیه ادمی هست که میگه من دلم نمیخوام لباس بپوشم تو اجتماع بقیه رو باید کور کرد خب یه نفر کور شد دو نفر بالاخره همه رو نمیشه کور کرد حرف احمقانه ای بود  اون ادم باید اصلاح بشه