دوستای گلم سلام اول یه توصیه ترخدا خرجهای الکی در سیسمونی نکنید به خدا یک سوم تمام وسایل اضافی و به خاطر چشم و همچشی است.من یک CARIERویک روروک مارک ماما لاو فروشی دارم به خدا شاید یک هفته هم استفاده نکردم برای ماشین از صندلی ماشین استفاده کردم روروک هم دخترم سوار نمیشه اگه نیاز دارید در خدمتم.
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
manam ye career mamalove daram dar had no,manam az sandali machine estefadeh kardam,dar had noe,base ham dareh,yani mitoni to machinet nasbesh koni,firozeii,meshki khshgeleh,gheimat kon,man nesfeh gheimat bet midam.
پریسا جان مشکی و سبز است دخترونه و پسرونه نداره قیمت هم برو بپرس هر چی که بیرون گفتند برای جنس کارکرده منم همان قیمت میدم
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
یاسی جون نمیتونم برات الان عکس بذارم ولی اصلاً مطمئن باش متوجه نمیشی که کارکرده است
پدرش هزینه سیسمونی قبول نمیکنه و خانواده شوهرش اگه نداشته باشه سرکوفت میزنن بهش چون تو جهزیه کم و کسر داشته ازم خواست به هرکی میتونم و بچه داره و وسایلش نو هست و نمیخواد بده به این خانم ثواب داره
دقت کنید در حد نو باشه چون برا سیسمونی بچه
آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩