2777
2789
عنوان

با این مرد چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 39 پست

وقتی میبینه بخاطر سه تا بچه میترسی و صدات درنمیاد،هرکاری دلش میخواد میکنه چون میدونه چیزی بهش نمیگی،خودت داری مجوز توهین و بدرفتاری بهش میدی

یا تو جمع قهوه ایش کن عین خودش یا برو مهریه ت بزار اجرا تا بفهمه چجوری باید باهات رفتار کنه و معشوقه بازی یادش بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا یه چی گفت..جدی برگرد بگو یعنی چی؟ باز شروع کردی؟ ..توی جمع ضایعت میکنماااااا

بی فایده س . شوهرم هم دروغگو هست و هم بی انصاف

بترس از محاکمه روز قیامت که قاضی اون محاکمه شاهد هم میباشد
تو خونه وقتی خودتون هستید چطورید با هم

خوبیم  مثلا اونهمه امشب بهم توهین کرد وفحش داد و کلی بی احترامی . الان اومدیم خونه میگه بیا پیشم بخواب . بهش گفتم با این همه توهین و تهمت عمرا بیام پیشت بخوابم . جای خوابم رو ازش جدا کردم . بهش گفتم یا رومی روم یا زنگی زنگ

کدوم مردی ناموس خودشو تو جمع تحقیر می‌کنه چ بی شعور بی فانوسیه از اول اینجوری بود؟  غرورشو باید ...

از اول همبن بوده ولی خیلی پیشرفت کرده مثلا اگه اوایل ازدواج ۳۰ درصد بوده . الان شده ۱۰۰ درصد

خب نمیشه که . من دوست دارم اون احترام منو داشته باشه و من هم احترام اونو . اما انگار از من دیگه خیلی ...

واقعاااا؟؟وای خدا چطور تاحالا سنگ رو یخش نکردی ؟

از این ادم احترام میخای میخاب احترامتو نگه داره؟دوست عزیز خواهر من این باید از سرتا پا رید بهش 

منتظر احترامی ؟وقتی داره از یه خر دبگه تعریف میکنه چطور تاحالا کنارش موندی ، واقعا متاسفم ک این اتفاقات برات مبوفته اگه مبتونی از کسی کمک بگیر چون از ریشه خرابه همه چی

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️
وقتی میبینه بخاطر سه تا بچه میترسی و صدات درنمیاد،هرکاری دلش میخواد میکنه چون میدونه چیزی بهش نمیگی، ...

والا  همینه به خاطر بچه هام کوتاه اومدم . اونم دیوار از من کوتاه تر گیرش نیومده  هر چی توهین وتحقیره لار من میکنه

والا  همینه به خاطر بچه هام کوتاه اومدم . اونم دیوار از من کوتاه تر گیرش نیومده  هر چی توه ...

نهه نیا حداقل نقش بازی کن

وقتی بفهمه فقط فکر خودتی این گوه خوریاش گمتر میکنه لااقل ک قابل تحمل تر شه

واقعاااا؟؟وای خدا چطور تاحالا سنگ رو یخش نکردی ؟ از این ادم احترام میخای میخاب احترامتو نگه داره؟دو ...

گفتم از شما خواهرای خوبم کمک بگیرم . دیگه خسته شدم بخدا.  

گفتم از شما خواهرای خوبم کمک بگیرم . دیگه خسته شدم بخدا.  

قلب من از اینجا شکست 

تو چی میکشی🥲🥺 مهریت چقدره؟

نهه نیا حداقل نقش بازی کن وقتی بفهمه فقط فکر خودتی این گوه خوریاش گمتر میکنه لااقل ک قابل تحمل تر ش ...

والا به قرآن از معشوقه اش خیلی سرتر هستم نمیدونم چی توی اون زن دیده یه زن لاغر سیاه باریک بلند قدش شاید اندازه نخل خرما باشه ولی من همه چیزم نرماله

والا  همینه به خاطر بچه هام کوتاه اومدم . اونم دیوار از من کوتاه تر گیرش نیومده  هر چی توه ...

خودت این اجازه رو دادی بهش،نباید اینقد کوتاه بیای ک پیش بقیه تحقیرت کنه،وگرنه همین کارات باعث میشه دیگه هیچکس برات ارزش و احترامی نزاره