2777
2789
عنوان

عذاب وجداااان دوست پسر😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6957 بازدید | 175 پست
برو بابا قصد طرف ازدواج بوده یا نبوده دیگه سیکش خورده شده بعدم موقع ازدواج ممکنه هر انتخابی غلط باش ...

من الان دارم دیوونه میشم از وابستگی و دوس داشتن زیاد  ،چطوری فراموش میکنی تو برا من سخته

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دارم دیوونه میشم از وابستگی و دوس داشتن زیاد  ،چطوری فراموش میکنی تو برا من سخته

من فراموش نمیکنم سرویس میشم تا یادم بره

ولی بعضی وقتا همه چیز اونجور که میخوای نیست 

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
من فراموش نمیکنم سرویس میشم تا یادم بره ولی بعضی وقتا همه چیز اونجور که میخوای نیست 

من از بس استرس و عذاب وجدان داشتم و دارم که فراموشی مثل آب خوردن بود البته اون اول سخت بود ولی نه اینکه خیلی سختم بشه بیشتر احساس گناه دارم😭

همشون لنگه هم هستن بخدا دختریکه عقل داشته باشه ریسک نمیکنه با پسری دوست بشه حتی اگه تو دوستی به پسر ...

اگه همه پسرها اشغالن چرا باید بخوایم باهاشون ازدواج کنیم و یه عمر زندگی کنیم؟

کاشکی طرز فکرم مثل شما بود 💔

طرز فکرت چیه؟اینه که اگه کسی فهمید چی میشه چی کار کنم؟ببین عزیزم قبل ازدواج آدم هیچ قانونی که نیومده باید حتمااا همون اولی ازدواج کرد اینقدر کیس هست میرن میاد تا بشناسی بفهمی به دردت میخورن یا نه 

این بنده خدا هم که میگی انگار تو فاز این چیزا نبوده فک کن ی کیس بیخود بوده که به درد ازدواج نمی‌خورد 

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸