همشون لنگه هم هستن بخدا دختریکه عقل داشته باشه ریسک نمیکنه با پسری دوست بشه حتی اگه تو دوستی به پسر دست هم نده یکبار بازش ارزش نداره وقتش رو بزار والله پسرهای ایرانی ۹۰ درصدشون بگیر نیستن مگر اینکه شانس دختر زیاد باشه
[QUOTE=329733188]استغفار کن[/QUOTEهرچی قرآن میخونم فایده نداره ب خدا اینقدر عذاب وجدان دارم که فکر خودکشی کردم شهرمون کوچیکه همش میگم نکنه کسی بفهمه آخه اونا که نمیدوننن من اهل اینکارا نیستم قصدم ازدواج بوده اینم اولین و آخرین بوده😭😭😭😭😭😭😭
[QUOTE=329733188]استغفار کن[/QUOTEهرچی قرآن میخونم فایده نداره ب خدا اینقدر عذاب وجدان دارم که فکر خ ...
خدا می گذره . اما خدا بهت رحم کرده بیشتر از این جلو نرفتی .
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
من خیلی حالم بده اینقدر عذاب وجدان دارم حس میکنم پاک نیستم از خودم بدم میاد 😭😭😭😭😭
دیگه گذشته ها گذشته اینجاش خیلی خوب تو عذاب وجدان داری یعنی خدا میبخشد بعضی ها این عذاب وجدان رو ندارن ها راستی چند سالت هس اون چند سالش ؟ وچه مدت هس باهم بودین؟
من خیلی حالم بده اینقدر عذاب وجدان دارم حس میکنم پاک نیستم از خودم بدم میاد 😭😭😭😭😭
بآور کن یادمه دوستم مذهبیه بایکی دوست شده بود وقول ازدواج داده بود وخواسته ازش فیض ببره هم ازطریق موبایل این خانمه اولین روز گول خوردوخواب میبینه تابلوی قرآن روسرش میفته روز دوم کات میکنه واینقدر استغفار کرده روز سوم خواب دیده که داره حمام میکنه میگن حمام کردن در خواب خدا تمام گناهاتو بخشیده ودیگه دوستم ادامه نداد وتوبه کرد