بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=329733188]استغفار کن[/QUOTEهرچی قرآن میخونم فایده نداره ب خدا اینقدر عذاب وجدان دارم که فکر خ ...
سوره توبه هست انگاری خداوند می فرماید اگر گناه کردین و اسر اف بر نفس توبه کنید میبخشم این شیطان هست داره حال روحی تو رو خراب مطمعنباش خدای مهربون بخشیده و ستار العیوب هست و تمام
خاک تو مخت اون قصدش بازی کردن با تو بوده تو عذاب وجدان داری؟؟!!
عذاب وجدان دارم با نامحرم در ارتباط بودم عذاب وجدان دارم گذاشتم بغلم کنه عذاب وجدان دارم از اینکه نکنه کسی بفهمه آبروم بره اینقدر حالم بده خدایا چیکار کنم😭😭
چند وقته از کات گذشته حالم خوب بود نمیدونم چرا چندروزه اینجوری شدم
چجوری آروم بگیرم 😭😭😭😭 من۱۹ اون۳۲ تقریبا ۲ ماه ولی دوماه بعدشم درگیری و دعوا کلا۴ ماه
می دونی یک چیزی میگم ناراحت نشی اون قصدش یک چیز دیگه بود خدا شاهد هس دوست من یک برادری داشت ۳۴ یا ۳۳ سالش بود می رفت با دخترهای کوچیک دوست میشد میگفت اونها رو زودتر میشه گول زد بین ۱۷تا ۲۲ دوست میشد خیلی هاشون رو گولشون می زد یا سوار ماشین میکرد میبرد جاهای خلوت یا هم گولشون می زد می برد خونه اون روز عقد کرد یک دختر ۲۸ ساله رو گرفت به مامانش گفته بود تو بپسند دختر آفتاب مهتاب ندیده باشه هرچند بعضی پسرهادخترهای بزرگ رو هم گول می زنن اما پسرها می دونن چطوری زود دخترهای کوچیک رو گول می زنن فقط دا مواظب باش با پسری دوست نشو من دیروز شدم ۲۹ دوسال هس گذاشتم کنار دوستی رو همون روز اول هم متوجه میشم با هر پسری دوست شم اگه همون روزهای اول از چیزهای چرتی صحبت کرد یعنی قصدش ازدواج نیس من هم زود کات میکنم می کشم کنار بشین به درسهات برس
با وجود همه این حرفا بازم کسی بلدتون باشه خر میشین
بخدا من خیلی وقت هس گذاشتم کنار دوستی رو تا حالا هم با پسری یکبار هم بیرون قرار نداشتم فقط پشت تلفن بود دوست عای من همین ۴ یا ۵ روز بودن زود کات میکردم