2777
2789
عنوان

عذاب وجداااان دوست پسر😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6957 بازدید | 175 پست

شما اصلا کار اشتباهی نکردی

طبیعیه آدم بخواد قبل از ازدواج و یه عمر زندگی یه رابطه ای با طرف داشته باشه و با شناخت وارد بشه

به این فکر کن که اونم مثل توعه الان

برو پیش روانشناس اگه واقعا اذیتت میکنه این مسئله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا من برام مهم نی یا تو خیلی درگیری

داشتم به همین فکر میکردم😂😂😂

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
من از بس استرس و عذاب وجدان داشتم و دارم که فراموشی مثل آب خوردن بود البته اون اول سخت بود ولی نه ای ...

تو اشتباهی نکردی که احساس گناه کنی نه هرزگی کردی نه هیچی 

گناه کردن با خیلی چیزا اشتباه گرفتی اصلا اینجور که تو فکر میکنی نیست

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

خداوند ستارالعیوب. توبه کن استغفار کن. غسل توبه بزار. تونماز شب هات که میگی الهی العفو از ته دل استغفار کن. لذتی که اون لحظه کشیدی رو از بدنت بیرون کن خدا میبخشه

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

[QUOTE=329733188]استغفار کن[/QUOTEهرچی قرآن میخونم فایده نداره ب خدا اینقدر عذاب وجدان دارم که فکر خ ...

سوره توبه هست انگاری خداوند می فرماید اگر گناه کردین و اسر اف بر نفس توبه کنید میبخشم این شیطان هست داره حال روحی تو رو خراب مطمعن‌باش خدای مهربون بخشیده و ستار العیوب هست و تمام 

خاک تو مخت اون قصدش بازی کردن با تو بوده تو عذاب وجدان داری؟؟!!

عذاب وجدان دارم با نامحرم در ارتباط بودم عذاب وجدان دارم گذاشتم بغلم کنه عذاب وجدان دارم از اینکه نکنه کسی بفهمه آبروم بره اینقدر حالم بده خدایا چیکار کنم😭😭

چند وقته از کات گذشته حالم خوب بود نمی‌دونم چرا چندروزه اینجوری شدم

چجوری آروم بگیرم 😭😭😭😭 من۱۹ اون۳۲ تقریبا ۲ ماه ولی دوماه بعدشم درگیری و دعوا کلا۴ ماه 

می دونی یک چیزی میگم ناراحت نشی اون قصدش یک چیز دیگه بود خدا شاهد هس دوست من یک برادری داشت ۳۴ یا ۳۳ سالش بود می رفت با دخترهای کوچیک دوست میشد میگفت اونها رو زودتر میشه گول زد بین ۱۷تا ۲۲ دوست میشد خیلی هاشون رو گولشون می زد یا سوار ماشین میکرد می‌برد جاهای خلوت یا هم گولشون می زد می برد خونه اون روز عقد کرد یک دختر ۲۸ ساله رو گرفت به مامانش گفته بود تو بپسند دختر آفتاب مهتاب ندیده باشه هرچند بعضی پسرهادخترهای بزرگ رو هم گول می زنن اما پسرها می دونن چطوری زود دخترهای کوچیک رو گول می زنن فقط دا مواظب باش با پسری دوست نشو من دیروز شدم ۲۹ دوسال هس گذاشتم کنار دوستی رو همون روز اول هم متوجه میشم با هر پسری دوست شم اگه همون روزهای اول از چیزهای چرتی صحبت کرد یعنی قصدش ازدواج نیس من هم زود کات میکنم می کشم کنار بشین به درسهات برس

بابا تو رو خدا ول کن این حرفا مال دهه شصته

وا پاک بودن ومال دهه شصته؟؟؟؟؟

خدا همون خداست ما هم همون آدمها 

اشنایی و رفت و امد برا شناخت خوبه ولی دیگه با رعایت حدود

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
با وجود همه این حرفا بازم کسی بلدتون باشه خر میشین      

بخدا من خیلی وقت هس گذاشتم کنار دوستی رو تا حالا هم با پسری یکبار هم بیرون قرار نداشتم فقط پشت تلفن بود دوست عای من همین ۴ یا ۵ روز بودن زود کات میکردم