2777
2789

تایپیک قبلی....دعا کنید دس بکاری نزنم ...دعا کنید دووم بیارم ...من باید کار کنم ب پدر مادرم برسم...😔💔💔💔اما قلبمو چیکارش کنم روحمو چیکارش کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه نیستم ن 27سالمههههههه💔💔💔💔💔💔

می تونی عزیزم کمی صبر کن میدونم الان دلت شکسته و خسته ای یه مدت به خودت مهلت بده و از خدا صبر بخواه

خوشبخت که هستی انقدر به فکر خانواده ای خوشبخت تر بشی عزیزم😘❤

می تونی عزیزم کمی صبر کن میدونم الان دلت شکسته و خسته ای یه مدت به خودت مهلت بده و از خدا صبر بخواه ...

تو رو جون عزیزت همون دعایی ک برا عزیزات میکنی با همون سوز دل برام دعا کن💔😔😔😔

پسری ک یکسال منو سرکار گذاشته بود ....بعد یکسال هم بیخیال شد ....

اصلا غصه نخور . اصلا هم برات مهم نباشه . ميدونم اولش سخته . دليل داره . چون راهكار خلاصي از اين غم رو نميدوني . يه راهكار بهت ياد ميدم كه بدون هيچ غم و دلتنگي و ناراحتي و ... فراموشش كني . 

اصلا غصه نخور . اصلا هم برات مهم نباشه . ميدونم اولش سخته . دليل داره . چون راهكار خلاصي از اين غم ر ...

وای ممنونم  ازت بخدا ک ایقد تایپ کردی چ جمله های قشنگی گفتی 🥺🥺معلومه ک میخام 

پسری ک یکسال منو سرکار گذاشته بود ....بعد یکسال هم بیخیال شد ....

من ميرم آشپخونه . 10 دقيقه ديگه ميام . شما درخواست بده من اومدم برات تايپ ميكنم . خيلي راه حل آسونيه . 4 - 5 نفر كه شكست عشقي شديد خوردن با همين راهكار حالشون از قبل هم بهتر شده . 

من ميرم آشپخونه . 10 دقيقه ديگه ميام . شما درخواست بده من اومدم برات تايپ ميكنم . خيلي راه حل آسونيه ...

برای منم میفرستی 

جالب شد بدونم

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜