2777
2789
عنوان

تجربه من همکارام از پول بهره ای

1169 بازدید | 43 پست

البته نمیدونم اسمش بهره ایه نزوله یا چیه

حدودا یک سال و نیم پیش تو شرکت ما یه خانم و اقایی که زن و شوهر بودن دوره ای با ما کار کردن و به همه ما پیشنهاد دادن که پولمون رو بدیم بهشون و ۱۰ درصد هر ماه بگیریم. و گفتن باهاش خرید و فروش میکنن و کاملا حلاله

من به شوهرم چیزی نگفتم چون خیلی به این مباحث شرعی حساسه؛ بالای ۲۵۰ میلیون بهشون پول دادم، همکارام هم نزدیک ۲ میلیارد دادن.

این هرماه به ما ۱۰ درصد میداد و خب ماهم بسیار راضی و خوشحال بودیم.طوری که همکارم از طمع ماشینشو فروخت و پولشو داد

تا اینکه معلوم شد اینا پول ماها و خودشون رو داخل شرطبندی میذاشتن و حرام اندر حرام بوده؛ و آذر ماه ۴ میلیارد بدهی بالا اوردن و زن و شوهر الان زندان هستن. بماند با چه سختی ک بدبختی ۲۰۰ تومن پولم رو ازشون گرفتم و بقیش موند.

جو شرکتمون خیلی بده این روزا. فقط من و یکی دیگه تونستیم پولمون رو بگیریم

هممون نشستیم دسته جمعی توبه کردیم‌. واقعا مال حروم  روز به روز ادم رو به منجلاب میکشونه. خیلی روزای سختی بود همش پی تعقیب و شکایت و دعوا و استرس و سِرُم..

علاوه بر اون رابطم با شوهرم داشت به نابودی میرفت. وقتی فهمید پول حروم میگرفتم داشت دیوونه میشد. انقدر عصبانی شد که اخر خودش دلش بهم سوخت و بخشید منو.

خواستم بگم حواسمون باشه چه پولی وارد زندگیمون میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سود میداد بهت؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خدایا

شوهر منم میخاستم برا کارش پول نزول کنه

ب حرف من نیس

انقد دعا کردم گفتم خدایا جور نکن

من ک  با پول کارگری بزرگ شدم عاقبتم خیر نشد دیگ بچه هام حروم بخورن خدا رحم کنه😭

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........

اینکه نزوله‌...  پول بگیره برای خودش بعد سود بده...

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

دقیقا همینطوره دختر خاله ام ی میلیارد جمع کرده میخواست باز جمع کنه خونه بخره پولشو داد به ی زن و شوهری که ماهی ده درصد میدن طمعش گرفت ماشینشو فروخت داد خونوادش هم خونشونو و ماشینشونو فروختن دادن برادر شوهراشم کلی دادن الانم اون خانم و همسرش زندانن و دختر خالم بشدت حالش بده همش زیر سرمه برادرشوهراشم میگن پولمونو از تو میخوایم