2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جداشدم ی ساله ولی خیلی تنهام بدرد هم نمیخوردیم با اینکه خیلی دوسش داشتم .الان اون زن داره .ب زودی بچه دارم میشه ولی من از تنهایی دارم میپوسم گاهی از طلاقم با اینکه زندگی بدی داشتم پشیمون میشم

طلاق گاهی زندگی جدیده خودت خالق حال خوب برای زندگیت باش

خیلی تلاش کردم نمیشه خیلی حالم بده همش کیس های بد میان خواستگاری ولی اون بعد دوماه راحت زندگی جدید شروع کرد همیشه ب زنا ظلم میشه

اعتیاد به چی الکل؟؟؟ کار خوبی می‌کنی مگه آدم چند بار فرصت زندگی داره

عزیزم من خیلی قهر کردمو برگشتم. اعتیادش قایمکی بود من فقط قرص متادون و اینا ازش پیدا میکردم  چیزی جلو چش من مصرف نمیکرد.. ولی خودش عرق و مشروب خوردنشو برام تعریف میکرد..و البته یبارم عرق آورد خونه ک نزاشتم بخوره برد بیرون خورد اگ اشتباه نکنم

منم در شرف طلاقم

البته خانومم طلاق میخواد

من خیلی اصرار کردم که زندگیمون رو از هم نپاشه اونم بعد ۱۸ سال

ولی قبول نمیکنه

زندگی خوبی داشتیم به هر حال تو هر زندگی اختلاف هم پیش میاد ولی به دلیل دخالتهای خانواده اش و همچنین زیاده‌خواهی خودش زندگی رو داره از بین میبره

خیلی واسه زندگیم زحمت کشیدم

خیلی کمکش کردم

گذاشتم دانشگاه بره

کلاسهای مختلف خیاطی خودآرایی ورزش مربیگری استخر کاشت مژه کراتین رنگ آرایشگری رو تا گرفتن مدرک بره

واسش ماشین کوییک صفر خریدم

ولی یهو میگه دوست ندارم میخوام برم.

دلم خیلی گرفته