2777
2789

خواهرم اینا ساکن مشهد هستن اومده بودن بیرجند خونه ی مادرم و امروز ظهر میخواستن برگردن هوا برفی بود و هر چقدر اصرار کردیم بمونید خطرناکه قبول نکردن و ساعت  ۱۲ از خونه بیرون زدن ساعت حدود ۶ دیدیم در می زنن من درو باز کردم دیدم خانواده خواهرم هستن شوکه شدم گفتم کولاک بود پلیس برگردوندتون؟گفتن آره اومدن داخل دیدم لباسای خواهرم اینا گلیه و انگار خواهرم ی طوریه یواشکی رفتم جلو گفتم تصادف کردید گفت آره.نگو اینا از شهر که بیرون زدن برف شدید می باریده و سر ی پیچ تعادل ماشین ازدست می‌ره و ماشین از جاده خارج میشه و شروع می کنه ملق زدن.ماشین که نابود میشه خواهرم اینا سالم سالم فقط یکم کبودی دارن ولی اورژانس که ماشینو دیده بود گفته بود باید همگی آزمایش و سی تی اسکن و سونو بدید رفته بودن بیمارستان و خداروشکر مشکلی نبود.

اما داستان صدقه از این قراره که صبح امروز خواهرم خواب می بینه که سر و صورت شوهرش خونی هست کلی توی خواب جیغ می زنه و گریه می کنه و یهو از خواب می پره همون لحظه نذر می کنه هر چقدر پول تو کیفمه رو صدقه میدم و پا میشه نماز می خونه.من یقین دارم این صدقه جونشونو نجات داد.ماشین شده قوطی کبریت ولی خودش و شوهرش و پسرش سالمن.همیشه قبل سفر صدقه بذارید کنار و البته تو روزای برفی و بارونی تا مجبور نشدید پا تو جاده نذارید❤️

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا شک ندارم ب این قضیه برای خودم بارها پیش اومده صدقه و آیه الکرسی چقدر جون خودم و عزیزام و نجات د ...

دقیقا همینطوره.من هنوز باورم نمیشه خواهرم اینا از توی اون ماشین سالم بیرون اومدن 

چرا ادم کار بی عقلی کنه ...  جاده های بد . ماشین های به درد نخور .. چرا باید تو برف بیفتی تو جا ...

شوهرش مرخصی نداشت ما گفتیم به درک جاده کولاکه ولی گوش نکردن گفتن فردا باید برم سرکار نمیشه بمونیم

خداروشکر که سالمن صدقه خیلی خوبه من خیلی معجزه دیدم از صدقه سعی کنین هر روز صدقه بدین مثلا صد هزار تومن اکه پیدا کردین هزار تومنی بزارین تو خونه هر روز هزار تومن صدقه بدین  

الهی صد هزار مرتبه شکر که سالمن،ان شاء الله ماشین بهتر بخرن،ممنون از توصیه دوستانت،منم مشهدم

ممنون عزیزم ان شاء الله ❤️خوشبختم هم استانی ❤️

شوهرش مرخصی نداشت ما گفتیم به درک جاده کولاکه ولی گوش نکردن گفتن فردا باید برم سرکار نمیشه بمونیم

عزیزم میدونم .. مرخصی میشد کاری کرد ولی با این وضعیت ماشین های غیر استاندارد سعی کنید تو هوای بد اثلا جاده نرید. کلی میگم 

خدا رو شکر به خیر گذشت  خون خواب رو باطل میکنه

این خواهر من خیلی رویای صادقه می بینه.خواهر من ازدواج دومشه.همسر اولش تو تصادف فوت کرد چندین سال پیش.بغد اون جریان خیلی خواب صادقه می بینه