2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه لحظه:)

83 بازدید | 15 پست

منو نامزدم خیلی باهم خوبیم خیلی دوسم داره و بهم توجه میکنه همه میگن چقدر به هم میاین

ولی:)

من همیشه حس میکنم ازش کمترم و پایین ترم همیشه حس میکنم جلوش هیچی نیستمو میتونه جایگزینمو پیدا کنه

انقدر حالم بده دارم رابطمو خراب میکنم توروخدا راهنماییم کنین😭😭😭😭

روانشناس برو رو اعتماد به نفست کار کن

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از اینه یعنی؟

آره

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

کاش کسی که دوسم داره و دوسش دارم از من سر تر بود و من پیشش احساس کم بودن میکردم اینکه خودت سرتر باشی خیلی بد تره چون هم دوسش داری هم نمیتونی بپذیری ازت کم تره مخصوصا اگه مثل من این تفکرو داشته باشه که مرد باید سرتر باشه تو همه موارد‌...

باید چیکار کنم بهم بگو توروخدا نمیخوام از دستش بدم

بیخیال باش همچین فکرهایی نکن

چرا باید اینطور فکر کنی خودتو دست کم بگیری مگه اون چی داره ک فکر می کنی سرتره اصلا به اون نشون نده ک تو همچین فکری می کنی

کاش کسی که دوسم داره و دوسش دارم از من سر تر بود و من پیشش احساس کم بودن میکردم اینکه خودت سرتر باشی ...

مشکل اینه ازم سر تر نیست همه میگن اینو

فقط من نمیدونم چه مرگمه

اهان پس شاید اعتماد به نفست پایینه  درهر شرایطی خودتو دست بالا بگیر ادم با اعتماد به نفس جذاب ...

اون نمیدونه من اینجوریم ولی خودم از درون دارم نایود میشم