آرامش۹۹۸۸ مدیر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 54 عنوان میگرن عصبی | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 17 پست بچه ها میگرن عصبی یعنی چی؟ یعنی مثل بقیه میگرن ها عروق گشاد شدن یا از اعصابه و ربطی به عروق نداره؟ اصلا میشه آدم یه دفعه ای میگرن بگیره؟ 😔 یک ماهه سردرد دارم میگن میگرن عصبیهدرمان نمیشه؟ 1402/12/06 | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرنازی عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1285 من حدودتوهفته یکی دوباردرد داشتم متاسفانه سه ساله مادرم فوت شده اینجورهرروز درگیرم بسکه مسکن خوردم دهنم آفت میزنه وخشکی دهان دارم
آرامش۹۹۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 54 من حدودتوهفته یکی دوباردرد داشتم متاسفانه سه ساله مادرم فوت شده اینجورهرروز درگیرم بسکه مسکن خوردم د ... عزیزم روحشون شاد باشه🙏 طب سوزنی و حجامت و نوروفیدبک هم امتحان کردی؟ من میخوام اینارو امتحان کنم شاید جواب بگیرم
مهرنازی عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1285 عزیزم روحشون شاد باشه🙏 طب سوزنی و حجامت و نوروفیدبک هم امتحان کردی؟ من میخوام اینارو امتحان کنم شای ... اگه خوب بودبرات بهم بگو دوست قشنگم باورکن اصلاجون ندارم این اسفندوفروردینم بگذره دیگه یه کاری برای خوب شدن بکنیم.حجامت میگن نکنین خیلی زودبرمیگرده وضررم داره