2777
2789

از رابطتون بگین 

ازدواج کردین یا دوستین؟

چجوری آشنا شدید..

وضعیتتون چجوریه؟

دعوا دارین یا نه؟

چجوری کدورت هارو حل میکنید؟

کی پا پیش میزاره برای آشتی؟

وووو...

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند

بعد دو سال و نیم رفت:) حتی نگفت چرا🙂💔

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست بودیم ازدواج کردیم . دعوامیکنیم خیلی تومخی میره شوهرم.اصلاااا تاحالا نیومده براآشتی

پشیمونی از انتخابت؟

بعد دو سال و نیم رفت:) حتی نگفت چرا🙂💔

سخته تجربش کردم قبلا با اینکه اوکی شد ولی خب همش خودمو سرزنش میکردم بابت کار نکرده ای که باعث رفتنش شده بود 

عقدم ...با دوست پسر سابقم که خیلی آدم لاشی بود از هم جدا شدیم تو شک شکست عشقیم بودم که  دو روز بعد از طریق فضای مجازی با همسرم آشنا شدم پسر خیلی خوبی بود و دو سال و نیم بعدش هم اومد خواستگاری البته از اول قصدش همین بود شرایط کاریش جور نبود اون زمان.... وقتی قهر میکنیم هم اکثر اوقات همسرم پیش قدم میشه واسه آشتی 

دعوا که ....

شوهرم اصولا دعوا میکنه و عصبانیت هم خیلی وحشتناکه 

داد میزنه فحش میده .. اوایل عقد منو میزد ولی بعدش دیگه نمیزنه چون میگه دوسم داره🙄 به جاش یا چیزی میشکنه یا تو دیوار مشت میزنه

وقتایی که من عصبی بشم یا مثلا ناراحت بشم از دستش میکشونه به شوخی و منو میخندونه و به همین‌ دلیل ناراحتی و کدورتا رو متاسفانه نمیتونم حل کنم

حالا اینجوری درمورد عصبانیتش گفتم فک نکنی خیلی بده

اخلاقای خوب زیااااااااد داره 

ولی خب واسه منی که تو خانواده‌‌ی آرومی بزرگ شدم این اخلاقش سنگین میاد و باعث میشه خوبیاش به چشمم نیاد

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....