2777
2789

دیشب دعوای خیلی بدی با شوهرم کردم و اونم زورش زیاد بود یه جوری فکم رو فشار داد که هنوز جاش درد میکنه

منم خیلی قلبم شکست میتونید تاپیک قبلیم که دیشب بود رو ببینید داشتم خفه میشدم بغض گلومو گرفته بود تا ساعت دو و نیم نصف شب بیدار بودم و گریه کردم

گفتم خدایا من جز تو هیچ کس رو ندارم که به دادم برسه قلبم شکسته 

میدونم که تقاص دلمو میگیری شک ندارم و به هیچ کس دیگه هیچ‌ چیزی نگفتم

دو رکعت نماز خوندم به نیت آرامش دل خودم سر نماز داشتم گریه میکردم ولی سر نماز نفرینش نکردم

حالا امشب رفته بود بیرون وقتی اومد اومد کنارم نشست و گفت منو ببخش تصادف کردم نزدیک بود کشته بشم

منم گفتم خدارو شکر تا زنده ام نمیبخشمت ازش انتظار نداشتم این کار و باهام کنه

حالا موندم خوشحال باشم یا ناراحت 

موندم با خودم که کار خدا بوده که صدامو شنیده و میخواسته یه گوش مالی حسابی بهش بده یا اتفاقی بوده من اشتباه میکنم

همیشه شوهرم میگه واسم دعا کن فلان کارم درست شه دعات میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهییی:)) اگه آدم خوبیه ببخشش و زندگیتو خراب نکن عزیزم ولی باهاش صحبت کن در مورد کار زشتش

میشه با اون دلت پاکت برای اینکه کارم جور بشه دعا کنی 😔 در مورد محل کارم و اون چیزی که برام پیش آمده 

قطعا خدا خواسته بترسه همسرت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یبار همسر من وسط دعوا حرفی زد ک دلم نابود شد بااینکه مقصر دعوا دوتامون بودیم..خداشاهده رفتم نمازخواندن سرنماز گریه کردم نفرینشم کردم فرداش اتفاقی افتادک۳۰تومن ضرر داد خودشم فهمید بخاطر کنه این ضرر...کلا دعای منو خدا زود اجابت می‌کنه..بعدش بخدا گفتم بسه بیشتر از این حالشونگیر آدم شد ظاهراً خخخ

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست