2777
2789

من قبلا تاپیک زدم از یه آقای دکتری خوشم میاد .....بعد

ش همه اومدن گفتن خودت چی هستی و کارمندی و درحدش نیستی حتی یه نفر صراحتا بهم گفت تو خوشگل نیستی وگرنه تا حالا بهت پیشنهاد داده بود ....کاملا رک گفت ......من ادعایی ندارم خودم کارمندم رسمی هم هستم ولی اومدم بگم دور و اطرافم با چشای خودم دیدم سه تا پزشک با لیسانس ازدواج کردن که حتی زناشون شاغل نبودن و قیاقه ای معمولی داشتن فقط یکیشون پدر دختره پولدار و داروساز بود همین .....سعی نکنین با پایین کشیدن دیگران عقده هاتون خالی کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در این که اینجا حسود و تنگ نظر زیاده که شکی نیست . ولی خب هر کی نظرشو میگه که قطعا چون جای شما و طرفت نیست نمیتونه نظر کامل و درستی بده . شما اصلا نظرخواهی های اینجا رو بیخیال شو .به درد نمیخوره .

در این که اینجا حسود و تنگ نظر زیاده که شکی نیست . ولی خب هر کی نظرشو میگه که قطعا چون جای شما و طرف ...

جالبه همه میگن دکتره و پیف پیف بعد اگه ی

ه خواستگار دکتر براشون بیاد دوق مرگ میشن

حالا خوبه شما تو سایت بهتون میگن ن شما اونارو میشناسی ن اونا ..دوست من برگشت همچین تیکه ای رو انداخت بهم چرا؟ چون کسی که از من خوشش اومده بود دکتر بود درسته آدما باید هم کف هم باشن ولی خب ن جوری که یکیو خیلی پایین ببینی شاید طرف به دل اون آقا نشسته دلیل نمیشه

بعضیا خیلی حسودن اینجا

سلام طلا خانم عزیز- نمیخواستم ادامه بدم ولی فقط برای عذر خواهی  و شاید روشن شدن موضوع براتون باز  مینویسم-ببین خودت قبول کن که نقشه خودت ازدواج با یک پزشکه-و تو ذهنت گوش کن فقط تو ذهن  خودت  اون بنده خدا رو کیس مناسب تشخیص دادی و این جاده یک طرفه رو  تو ذهن خودت پیش رفتی-بدون اینکه از دید اون بخوای نگاه کنی-اونم شما مراجعه کننده ش هستی (نمیگم مریض که سوء برداشت نشه) و طبق شغلش  زیر و بم  زندگی و افکار شما رو میدونه حالا ممکنه جزییاتی مثل نظر شما راجع به ازدواج رو ندونه و احساستون و نقشه تون نسبت به خودش(چون چیزی نگفتین)---اگر شما براشون کیس ازدواج بودین تا الان یه اقدامی می کردن و بعیده که از این به بعد هم بشین چون حتی خنگ ترین کاربرای سایت هم متوجه نظر افراطی شما به زندگی با یه پزشک شدن دلیلش رو نمیدونم- اگر با این دست فرمان پیش برین با توجه به جمیع اوضاع و احوال و موقعیت ها فقط میشین کیس وقت گذرانی جناب ایشون و سهل الوصول هستین متاسفانه با توجه به وابستگی پیش آمده از طرف شما-من بحث ظاهر رو پیش کشیدم  چون دلیل اینکه تا الان اتفاقی نیفتاده رو  نمیدونم یکی از احتمالات  میتونه باشه که اونقدر جذابیت نداشتین و گرنه اون دلایل دوست دختر و تخلیه و ...اتفاقا" نتیجه شون میشه تجربه و تنوع طلبی بیشتر نه اینکه به شما دست نزنه-خلاصه اینکه  مواظب افکارتون باشین و بیشتر پیش نرین از لحاظ فکری...بیاین تو واقعیت...این یه واقعیت تلخه-دخترا سمت پسرا میرن واسه احساس و ازدواج-پسرا سمت دخترا میرن واسه یا ازدواج یا وقت گذرانی و هوس گزینه سومی نیست رک بگم...با اون کسی هم که هوس رانی کنن ازدواج نمیکنن چون میگن این که به هوس من جواب داده ممکنه به هوس هر کسی جواب بده پس کیس ازدواج نیست...یه جوری طبیعت هم اینجوریه جنس ماده برای ناز کردنه و جنس نر برای مجذوب شدن-مثالش  میشه شکار و شکار چی -الان بر عکس شده شما در نقش شکار چی شدین برای جناب دکتر...و این باعث میشه که خودتون شکار بشین البته نه اون شکار مجازی که تو ذهن شماست-شکار  هوسی که نا خود آگاه طبق قانون طبیعت پیش میاد مثل آتش و پنبه آغشته به الکل  مگر اینکه آقای دکتر خواجه و ناتوان جنسی تشریف داشته باشن