2777
2789
عنوان

دیدن جن .....لطفا کمک کنید

405 بازدید | 17 پست

این تاپیکو بخاطر اینکه شب ممکنه بی دلیل باعث  ترس وآزار کسی بشه نزدم .. ماجرا اینه که ما طبقه سوم خونمون بیکار هست ومن اغلب واسه درس خوندن میرم اونجا ولی الان یه 1 هفته ای میشه  نزدیک آخر شب یعنی مثلا ساعت10 11 شب که دیگه خودمم میخوام برگردم طبقه پایین همیشه از گوشه چشمم یه چیز سفید حالت میبینم که صدالبته خودمم مطمینم شاید توهمه چون اعتقادی به حضور جن ندارم ...بقیشو یه کامنت پایین تر میزارم دوستان

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا   

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

و منم اصلا اهمیتی ندادم ولی الان 1 هفته است کاملا واضح موقعیت کتابام عوض میشه وحتی دیشب مثلا کتاب فیزیکم خود به خود از بالای قفسه پرت شد پایین والان یکم دچار تردید شدم  خودم مذهبی ونمازخون هستم نمیدونم چه علتی داره که داره اینجوری میشه چون فقط درحد وسایل قفسه ام هست بنظرتون اگه کاری نکنم وبرگردم طبقه پایین ممکنه بدتر شه؟

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
و منم اصلا اهمیتی ندادم ولی الان 1 هفته است کاملا واضح موقعیت کتابام عوض میشه وحتی دیشب مثلا کتاب فی ...

خو بیین دوست عزیز این موجودات وجود دارن شما که مسلمانی و معتقد به قرآن. سوره جن برات ادله کافی محسوب میشه. ولی خب سعی کن قرآن و ذکر زیاد بگی که نیان سمتت 

آقا هستم😐 و تنها خدا کافیست🤍 
منم دوست دارم ولی ترسوام، شکرخدا خونه خودمون هیچی نیس ولی خونه پدربزرگم چندبار حس شون کردم

منم خیلی می ترسم 😃ولی دلم می خواد یه بار ببینم 

جن ها قدرت هم دارن مثلا یهویی پولدارمون کنن🤔

منم خیلی می ترسم 😃ولی دلم می خواد یه بار ببینم  جن ها قدرت هم دارن مثلا یهویی پولدارمون کنن🤔

والا نمیدونم، قدرت که دارن ولی فکرنکنم اینکارو بکنن وگرنه دعانویسا همه پولدار میبودن

والا نمیدونم، قدرت که دارن ولی فکرنکنم اینکارو بکنن وگرنه دعانویسا همه پولدار میبودن

😁تا الان بخاطر همین دلم می خواست ببینم شون حالا که اینجوری شد نمی خوام دیگه 😂این شانس هم برای پولداری از دست دادم