2777
2789

برای این طرح پیش فروششون بنظرتون می ارزه که ۱۰۰ تومن طلا بفروشم ۸۰ تومنم دارم پیش فروش ثبت نام کنم واسه کوییک؟

ثبت نام چچوریه؟

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتما

طلا به چه درد میخوره ماشین بگیر که بتونی استفاده کنی

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

نه این به درد نمیخوره جون ماه اینده میگن بقیه رو بده پس همین الان از بازار یه کوییک صفر بخر

جدی میگی ؟اخه بگه بقیه رو بده که باید ماشینو بده !این پیش فروشع ها شما گرفتی ازش اینجوری؟

تا اولویتت چی باشه

و به طلا به چشم چی نگاه کنی و هدفت از خرید طلا چی بوده باشه

یکی ماشین واسش اولویته، قطعا طلا میفروشه

یکی ماشین رو به چشم سرمایه گذاری میبینه و استفاده خاصی نداره، خب فرق میکنه

تا اولویتت چی باشه و به طلا به چشم چی نگاه کنی و هدفت از خرید طلا چی بوده باشه یکی ماشین واسش اولو ...

اولویتی ندارم ،طلا به عنوان پس انداز و زینتی خریده بودم،ماشینم الان داریم ،میخام این مقدار پولی که دستم هس و طلا رو یه حرکتی بزنم باهاش،بنظرت صرف داره اینجور پیش خرید کردن؟

اولویتی ندارم ،طلا به عنوان پس انداز و زینتی خریده بودم،ماشینم الان داریم ،میخام این مقدار پولی که د ...

قیمت بازار و کارخونه رو مقایسه کنین

سود بانکی پولی که تا تحویل میمونه و ...

و اینکه برای تحویل بقیه پول چطوری میخواد جور بشه

و عنوان شده بود واسه فروش این ماشین ها مالیات گرفته میشه (باید اینو دقیق بپرسین میگن هنوز اجرا نشده)

معمولا طلا سرمایه گذاری طولانی مدت هست، باید ببینید ارزش داره بفروشین تبدیل کنین، و بعد ماشین بمونه یا دوباره تبدیل به طلا بشه 

جدی میگی ؟اخه بگه بقیه رو بده که باید ماشینو بده !این پیش فروشع ها شما گرفتی ازش اینجوری؟

من ماشین ثبت نامی گرفتم قرار بود اسفند تحویل بدن من صد ملیون برداشتم هفته بعدش گفتن 130 بده 

یک ماه بعدشم گفتن بقیه رو بده 

ماشینم زود تحویل دادن 

اره از بازار بخر

من ماشین ثبت نامی گرفتم قرار بود اسفند تحویل بدن من صد ملیون برداشتم هفته بعدش گفتن 130 بده  ی ...

متوجه نشدم ینی شما هم پیش فروش ثبت نام کردی. و زود تحویل دادن ؟ موعد تحویل کی بود و کی تحویل گرفتی؟

الان نقد ۴۰۰ تومن ندارم برم بازار بخرم ،۱۷۰ تومن یذره بالا و پایین دارم میخام پیش فروش و ثبت نام کنم

متوجه نشدم ینی شما هم پیش فروش ثبت نام کردی. و زود تحویل دادن ؟ موعد تحویل کی بود و کی تحویل گرفتی؟ ...

من طرح یکپارچه نوشتم 

اسمم افتاد اسفند امسال

در اصل باید پول پاییز میدادم امااا همون اول خرداد نوشتم اول تیر گفتن پول بده 

دوباره اوایل مهرم گفتن تکمیلش کن ماشینم ابان تحویل میخواستن بدن ک سر جریاناتی تاخیر خورد و اذر تحویلش دادن سود پولمو دادن..

درمل سر تاریخی میگن زودتر میدن به درد کسی میخورد پولش تکمیل باشه تند تند بده...تازه من نوشتم صد ملیون از بازار ارزون تر بود

الان انگاری نصفش داری میدی هم قیمت بازار یه 30 40 تومن فعلا کمتره ک اونم اگه بهت بگن دوماه دیگه تحویل میدیم تکمیل وجه کن نداری تکمیل کنی ...

وقتی میگن تکمیل کن 3 روز فقط وقت داری پول ندی امتیازت سوخته

میتونی یهو گفتن زود تکمیل کن تکمیلش کنی ؟

چون نگفتن ک موقع تحویل باید تکمیل وجه کنید گفتن دو مرحله ای...شاید مرحله دومش یک ماه بعد بشه

قیمت بازار و کارخونه رو مقایسه کنین سود بانکی پولی که تا تحویل میمونه و ... و اینکه برای تحویل بقی ...

به پولمون که الان ۱۶۷میلیون که نصف پول ماشین هست دادیم سود میدن؟ چند درصد ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده