2777
2789
عنوان

بی کاری

158 بازدید | 12 پست

سلام 21سالمه تا امسال  به اجبار خانواده پشت موندم و رشته‌ی خاصی قبول نشدم  رشته روانشناسی رفتم والان ترم دوم هستم ؛تنها دو روز در هفته کلاس داریم و من بقیه‌ی روزا بیکار هستم خانواده‌م خیلی شاکی هستن بابت اینکه هیچ کاری نمیکنم و درامدی ندارم به نظرتون چیکار کنم 

ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم یه هنردنبال کن کنارش خیاطی یا یه شاخه آرایشگری

یا کامپیوتر الان فشرده میشه اما درآینده بکارت میاد اگرهم بتونی سرکاربری که خب خیلی خوبه یه کار تک شیفت

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

عزیز دلم برنامه ریزی کن اکثر کارا دانشجو پذیرا هستن نمیدونم کدوم شهر هستید ولی یه کاری که به جسته تواناییت میخوره رو برو سمتش بیشتر برو سمت کاری که علاقه داری یا اگه ناچاری جایی کار کنی که مربوط به علایقت نیست واسه هدفت تلاش کن مثلا اگه میخوای کار کنی با پولت طلا بخری گوشی بخری و... تمام فکر و ذکرت هدفت باشه اینجوری زودتر به خواسته هات میرسی،و اگه توام خدایی نکرده مث من خانوادت مخل اعصابتن اهمیتی نده برو توو اتاقت درو ببند فیلم ببین آهنگ گوش کن با دوست صمیمیت که با جون و دل به پای حرفات میشینه گوش میده زنگ بزن خودتو سرگرم کن،عیبی نداره این روزام میگذره ولی اینکه چطوری میگذره این مهمه روزاتو خودت بساز،ایشالا که به تک تک خواسته هات و هدفات برسی اگه یه درصدم باعث شده باشم دلت آروم بشه واسه منم دعا کن مشخصه چقد دختر دل پاک و معصومی هستی 

عزیز دلم برنامه ریزی کن اکثر کارا دانشجو پذیرا هستن نمیدونم کدوم شهر هستید ولی یه کاری که به جسته تو ...

زنده باشید ممنونم برای پیام زیباتون 🙃🙂

چشم حتما دعاتون میکنم🧡

عزیزم داخل یک تاپیکی دیدم حس ششم هستید . میشه سوال منم جواب بدید🥺🥺 یک خواستگاری هست که غیر مستقیم خواستگاری کرده و شماره گرفته تا زنگ بزنه . اما هنوز نزده . بنظزت کی زنگ میزنه؟؟🥺🥺 بنظرت من کی ازدواج میکنم 

@شندرغاز

سلام عزیزم شرمنده مزاحمتون میشم 

یک لطف میکنید 

بهم بگید چه موقع ازدواج میکنم 

وشغلش چی هست وکجا باهاش آشنا میشم 

ممنونم 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .