2777
2789
عنوان

بهش گفتم من یا فوتبال؟ گفت فوتبال

817 بازدید | 26 پست

بچه ها۲ ساله باهاش تو رابطم 

بعد اوم فوتبالیسته(معروف هم نیست صرفا علاقه داره و پول میره میاد)در سال چند ماه میره قطر مربیشم اونجاس همیشه استوری میزاره فوتبال زندگی منه

دیروز صبح باهم رفته بودیم بیرون صبونه بخوریم

داشتیم باهم میخندیدیم منم به شوخی گفتم نگام کن یه یسوال میگم زود باید جواب بدی گفتم من با فوتبال؟ 

😰 یکم فکر کرد بعد صورتشو جمع کرد گفت خب .

منم خندیدم گفتم چرا انقدر طولش دادی من میرم خونمون گفتش دیوونه بعد گفت بخور چاییت سرد شد 

منم گفتم 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

منم گفتم نه جدی من یا فوتبال؟ گفت جوابش اینه من با تو فوتبال بازی میکنم و خندید 🥲

منم گفتم نمیخواد یه کلمه بگو من یا اون 

گفت فوتبال همه چیزه منه

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

صبحونه رو خوردم باهاش ولی انکار شیشه خورده میخوردم نخواستم بروز بدم عادت ندارم 🥲🥲🥲

اونم خیلی عادی صبونه رو خورد گفت بریم خرید؟ 

منم گفتم بریم تو راه گفت ناراحت شدی؟ گفتم نه منم لباس نمیخوام برو براهمه چیزت لباس بگیر دیگه 

اونم خیلی خونسرد گفت باشه🥲🥲🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
😐شبیهع رمان های آبکی شد که

کجاش رمانه ابجی اگه رمان بود صاف تو روی من نگا میکرد میگف فوتبالو بتو ترجیح میدم🥲؟

بمیرم

🥺🥺بخدا انقدر حالم گرفته شد الکی مثلا میگفت تو چی میشد؟

😐نه منظورم اینه زیادی لوس بود

چرا من که چیزای عادی نوشتم 🥲

🥺🥺بخدا انقدر حالم گرفته شد الکی مثلا میگفت تو چی میشد؟

تقریبا همه مردا همینن فوتبال رو خیلی دوس دارن 

حالا یکی راستشو میگه یکی دروغ

ولی اینکه تو ناراحت شدی و ب هیچ جاش نبوده واقعا بده 

اصلا احساسی نیس اره؟

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
فوتبال نباشه از کجا میاره برات خرید میکنه این حرفارو ولش بچه بازیه بنظرم

تو بودی ناراحت نمیشدی خب ابجی؟ من داشتم شوخی میکردم ولی اون جدی گفت🥲