2777
2789

ما سال اول ازدواجمونه و بدم‌نمیومد دوتایی باشیم ولی پدرشوهرم تنهاست خواهرشوهر مهاجرت کرده، مادرشوهرم رفته پیشش چند ماه، پدرشوهرم تک و تنهاست، ماهم میخوایم بریم سفر، باید بهش بگیم توام بیا؟

پدرشوهرم خیلی خوبه میدونم اگرهم بیاد کل خرج سفرمون رو میده، از این بابت یکم رودربایستی دارم که فکر کنه میخوایم خرج سفرمون رو بده و اینکه ما سفر تنها فقط یه بار رفتیم بقیه سفرها با خونواده شوهرم بوده دوست دارم تنها باشیم، دوستم ندارم پدرشوهرم تنها باشه 

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حداقل همینجوری بگید 

باشه

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

تعارف بزنید تنهایی بچه نیست بترسه که

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

من باشم میبرمش..رو چشمام میذارمش

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

من باشم میبرمش ...اگه واقعن خوبه 

اره خیلی خوبه و خیلی هوامونو داره