2777
2789

ما سال اول ازدواجمونه و بدم‌نمیومد دوتایی باشیم ولی پدرشوهرم تنهاست خواهرشوهر مهاجرت کرده، مادرشوهرم رفته پیشش چند ماه، پدرشوهرم تک و تنهاست، ماهم میخوایم بریم سفر، باید بهش بگیم توام بیا؟

پدرشوهرم خیلی خوبه میدونم اگرهم بیاد کل خرج سفرمون رو میده، از این بابت یکم رودربایستی دارم که فکر کنه میخوایم خرج سفرمون رو بده و اینکه ما سفر تنها فقط یه بار رفتیم بقیه سفرها با خونواده شوهرم بوده دوست دارم تنها باشیم، دوستم ندارم پدرشوهرم تنها باشه 

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل همینجوری بگید 

باشه

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

تعارف بزنید تنهایی بچه نیست بترسه که

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

من باشم میبرمش..رو چشمام میذارمش

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

من باشم میبرمش ...اگه واقعن خوبه 

اره خیلی خوبه و خیلی هوامونو داره