2777
2789
عنوان

همیشه هم مردا بد نیستن

141 بازدید | 6 پست

شوهرم امشب تعریف میکرد همکارش با زنش مشکل داشتن سر خانواده و رفتارای زنه که خونواده شوهره رو سال ب سال دعوت نمیکرد و مادر شوهرش یبار مریض شد چون تک پسر بود چند روز اوردش زنه قهر کرد و رفت و از این داستانا داشتن بعد یبار بحثشون میشه مرده از خونه میره بیرون این زنش زنگ میزنه داداشاش میان قفل خونه رو عوض میکنن چند ساعت بعد که شوهره میره خونه هر چقدر کلید میندازه و ز میزنه هیچی ب هیچی این بنده خدا هم میره خونه مادرش ب قهر و چند روز میمونه تو این چند روز زنه میره مهرشو میزاره اجرا اموال مرده رو توقیف میکنه بعد جالبه میره آگاهی اعلام مفقودی میزنه برای شوهرش چقدر مردم فریبکارن بعضی ها خلاصه شوهره میفهمه و پیگیری میکنه و میره برای طلاق زنه اقدام میکنه زنه هم از مال و منال فقط ماهی چهار ملیون دادگاه براش برید و بقیه اموال رو آزاد کرد مرده هم حسابی لج کرد همه اموالشو زد بعد ازادی ب نام مادرش  بیمه و بیمه تکمیلی زنه رو قط کرد و الان زنه مونده و ماهی چهار ملیون و یه بچه که حضانتشو مرده گرفته میخواد بگیره ولی مادر مرده گفته نگیر بزار بمونه پیش زنه انقدر براش خرج بتراشه تا دق کنه مرده هم دادگاه گفته چون حضانت با پدره نمیتونه زنه شکایت نفقه اولاد کنه بده تحویل پدرش  خلاصه زنه طمع کرد و الان شد این وضعیتش بعضی زنا دور از همه خیلی هارن اخه مرگت چی بود  انقدر ادا داشتی بعد شوهره مثل ماه جای برادری زنه رو هر کی میدید باورش نمیشد این زنشه انگار ده سال ازش بزرگتر بود  خودم چند سال پیش تو عروسی بکی از همکارای شوهرم دیدم باورم نشده بود بعد انگار از دماغ فیل افتاده بود انقدر قیافه میگرفت 

چقدر بیشعوره زنه

مادر خودش هم بود همینکارو میکرد؟ 😑

همین ماهی ۴ میلیون هم از سرش زیادیه مرده باید براش میییییرید گوهشو هرماه میفرستاد زنه بخوره

باز خداروشکر خونه به اسم مرده بود 

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

با تمام این حرفا تو فقط،یه طرف قضیه رومیدونی تو فقط،حرفای یه طرفو شنیدی بازم نمیشه قضاوت کرد...من خودم حداشدم و با اطمینان کامل میگم توی جدایی هرررررگز هرگززز یک شخص ۱۰۰ درصد مقصر ویک شخص ۱۰۰ درصد بی گناه نداریم هردو مقصرن حالا  یکی کمتر یکی بیشتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بیشعوره زنه مادر خودش هم بود همینکارو میکرد؟ 😑

نه بابا انقدر به خانواده خودش گفته میرسید هر روز خونه مادرش بوده  اونطور که همکار شوهرم گفته  بعد از این میگرفته واسه اونا خرج میکرده مثلا باباش برنج هندی میخریده همیشه این ایرانی میخریده میبرده بعد همکار شوهرم مادرشو بیمه کرد پیرزن رو قیامت راه انداخت که از گلوی من میزنی مادرتو بیمه کردی 

با تمام این حرفا تو فقط،یه طرف قضیه رومیدونی تو فقط،حرفای یه طرفو شنیدی بازم نمیشه قضاوت کرد...من خو ...

دورا دور اخلاقاشو دیده بودیم  شوهرم میگه خیلی همکارشو اذیت میکرد زنه مرده از این مظلوما هستش