2777
2789
عنوان

ازقشنگایی نی نی سایت بگین

96 بازدید | 13 پست

یبار یه خانمه عکس خونشو که ساخته بود گذاشته بود خیلی قشنگ بود فک کنم. بعد ۹ سال تونسته بودن بسازن 

یایکی بانامزدش شرایط سختیو گذرونده بودن وتقریبا از صفر رفته بودن سرخونه زندگیشون ولی عاشق هم بودن خیلی حس خوش بختی داشت🥰

ناراحت کننده هم یه خانمی بودن زیاد تاپیک میزدن 

که بع کسی دوسش داره برسه ولی آقایه علاقه چندانی نداشت 

باکلی نذر نیاز رسید بهش ولی زندگی‌ پرا موضعل بود واختلاف شدید داشت قلبم گرفت براش شماهم تعریف کنید

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

ی بار ی خانم بود عکس خودشو شوهرشو بچشو گذاشته بود

چقدر ماشالله بهم میومدن چقدر خوشبخت بود رفتم بقیه تاپیکاشم خوندم

یا ی خانم بود و بعد ۱۰ سال خدا بهش ی دختر داده بود 

چقدر از ذوقش ذوق کردم 

ناراحتیاش زیاده خودمم جزو اون ناراحت کننده هام

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار ی خانم بود عکس خودشو شوهرشو بچشو گذاشته بود چقدر ماشالله بهم میومدن چقدر خوشبخت بود رفتم بقیه ...

ایشالله شماهم به فشنگیاش میرسید

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

وقتی کسیو نداری  ی چت معمولیم کنی  تنهای تنهای پناه میاری ب سایت...

خیلی خیلی میفهممت بیا دوست بشیم درخواست بدم؟

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

باهات درددل کردم فکر کردی پسرم؟😐 اگه میخوای راحت بهت ثابت کنم دخترم 

گفتن چرا که نه 

یعنی بله چرا بگم نه😂

قبل ترش بخون

فقط چراکه نه برام اومده چیز دیکه ای نیست