2777
2789

سلام. دیروز پسر ۱۶ ساله ام سرش گیج رفته خورده زمین یک سوم ابروش با پوستش کنده شده یه شکاف عمیق (چاک) هم خورده. بردیم کلینیک ۶۰۰ تومن گرفت چسب زد ولی الان باز از زیر چسب خون اومده. خودش گفت یکی دوبار خم شده بعدش احساس کشیدگی کردم و سوخت...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ میترسم چسبش باز شده باشه. 

یه مشکل دیگه هم اینکه یک سوم ابروش با یه لایه نازک از پوستش کنده شده، جاش سفیده انگار تیغ زده باشه... میخوام ببینم این قسمتا موهاش درمیاد؟ خودش خیلی نگرانه

فکرنکنم مودربیاره

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب ما زنگ زدیم چند جا گفتن چسب بهتره ببرید کلینیک چسب بزنن بردیم... امروز خواهرشوهرم میگفت چسب به درد نمیخوره پیشونی دخترش رو چسب زدند جای زخمش همون‌طور موند.

بعدشم نمی‌دونم اون قسمت ابروش که عمیق نیست فقط پوستش کنده شد موهاش درمیاد؟😞😞😞

چسب بهتر باشه فک کنم ببرش درمانگاه دوباره

ظهر دوباره بردیمش همون دکتر دیشبی تو راهرو بود بهش گفتیم این از زیر چسبش انگار یکم خون اومده باز نشده؟ چک کنید همونطوری گفت نه خیلی خوبه همه چی خوبه اصلا نگران نباشید گفتم جاش نمونه گفت نه اصلا نگران نباشید... ما هم اومدیم ولی اصلا اعتماد ندارم به این دکترا... هیچکی نمیگه کار من خرابه. این که یه چسب بخیه ساده است... دکتره دست بچه رو بد عمل کرده بود رفته بود خارج بعد حرکت دست بچه کم‌شده بود بهش گفته بودند عکس فرستاده بودند گفته بود همه چی عالیه. بعد بدتر شده بود برده بودند دکتر دیگه گفته بود عصبهاش اسیب دیده مجدد باید استخوان رو بشکنن عمل کنند... انقدر بی تعهد و‌ بی مسئولیت هستن بعضیاشون

والا برا من خیلی بچه بودم گویا خورده به دیوار، نه هیچوقت اون جا موهاش در نیومد ، اما خیلی ریز و یه خ ...

منظورم اون خط شکافته شده نیست اون بله احتمالا مو درنمیاد خودمم دارم ولی این دور اون قسمت شکافته هم پوستش رفته ساییده شده انگار... می‌خوام ببینم اونجاهام مو درنمیاد؟ چطور پس دستمون دچار سوختگی میشد بعدا مو درمیومد

دیشب ما زنگ زدیم چند جا گفتن چسب بهتره ببرید کلینیک چسب بزنن بردیم... امروز خواهرشوهرم میگفت چسب به ...

من مو سرم بعد شکستگی سرم در نیومد اگر بخیه میزدم حتما جای نمیموند و مو در می آورد بنظرم ببر بخیه کن پرس و جو کن کدوم بیمارستان تو شهرتون مخصوص بخیه صورت 

ظهر دوباره بردیمش همون دکتر دیشبی تو راهرو بود بهش گفتیم این از زیر چسبش انگار یکم خون اومده باز نشد ...

درسته عزیزم انشالله خوب میشه ببرش متخصص پوست 

امروزو زندگی کن😜
من مو سرم بعد شکستگی سرم در نیومد اگر بخیه میزدم حتما جای نمیموند و مو در می آورد بنظرم ببر بخیه کن ...

پرس جو کردم گفتند چسب بهتر از بخیه است چسب مایع میزنن مثل چسب قطره ای. دو طرف شکاف رو به هم نزدیک کرد بعد چسب قطره ای مخصوص ریخت توش. بعدم یه چسب مثل چسب زخم زد روش.