2777
2789

سلام لطفا برای پذیرایی از مهمون در ماه رمضان ایده بدهید.

هر نوع ایده ای اعم از خوراکی یا مثلا کارهایی که میشه برای مهمون انجام داد و خوشحالشون کرد. 

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 

مثلا پارسال ماه رمضون خونه مادربزرگم رفتم. تو گل اب پاش قدیمی گل سرخش گلاب ریخته بود. با اون قد خمیده اش تو دست مون گلاب ریخت موقع افطار

الهی قربونش بشم که بوی گلابش بوی بهشت می داد 

مامان خودمم همیشه برای افطار تو خونش نون بربری تازه داره

سه روز نوزدهم تا بیست و یکم هم نذر نون داره و پول میده به نونوایی که چند تنور نون نذری بده به مردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کار خاصی می کنید در ماه رمضان؟ 

رسم خاصی دارید؟ 

لطفا بگویید همه استفاده کنیم

برای ماه رمضون من برا افطار سوپ درست میکنم با کتلت و خیارشور و خیار و گوجه و میاز و کاهو و جعفری تزیینش میکنم بعد شربت شاهسبران هم درست میکنم چایی رو هم با نبات میزارم پنیرو هم با سیاهدونه و کنجد و بربری و سبزی برای شامم مثلا مرغ یا قرمه سبزی میتونید برای دسر ژله بستنی درست کنید  چاییتونم با گلاب یا گل محمدی دم کنید 

برای ماه رمضون من برا افطار سوپ درست میکنم با کتلت و خیارشور و خیار و گوجه و میاز و کاهو و جعفری تزی ...

به به! چه با سلیقه

شربت شاهسبران ندیدم و نخوردم تا حالا

چه طوری درست میشه؟ 

من از عطاریا میگیرم چندنول میگیرم مثل کاسنی شاهسبران نعنا  بیدمشک ولی شاهسبران از همشون خوشمزه ...

مرسی عزیزم

حتما می گیرم و امتحان می کنم