2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضولی که هست😅😅😅😅 عشقم من مجردم شوهر گیر نمیااااااا😭😭😭😭😭😭 لرستان  شما کجا

خخخخ بیشووور🤣😜

انشالله گیر میاد بهترینش هم گیرت میاد

من مشهدم،اگر دعوام نمیکنی و نمیگی فضولم،بهم میگی چندسالته🤣🤣😅😅

خخخخ بیشووور🤣😜 انشالله گیر میاد بهترینش هم گیرت میاد من مشهدم،اگر دعوام نمیکنی و نمیگی فضولم،بهم ...

دیگه فضولی نکن😃😃😃😁😁

سی سالمه اما تو همون ۱۸ سال در نظر بگیر😁😁

من قرص خواب خوردم میخوام کپه مرگمو بذارم

اگه دوس داشتی درخواست دوستی بده

اگرم دوست نداشتی درخواست بدی.

پس خیلی بی‌شعور و فضول هستی🤣🤣🤣🤣

دیگه فضولی نکن😃😃😃😁😁 سی سالمه اما تو همون ۱۸ سال در نظر بگیر😁😁 من قرص خواب خوردم میخوام ک ...

🤣🤣🤣🤣 کلی حال کردم باهات و خندیدم،منم ۲۲ ام،خخخ برو برو تو از استارتر بدتری‌که اعصاب هیچی نداری،تا کارت به‌جایی نرسیده که به من فوش بدی برو کپه مرگتو بزار😝🤣

اخه مدل ماشین ایشون و بدنه ش خااااصه تحت لیسانس هنکل آلمان هست. مثل تاید😄😁😆

ولمون کن توروقرآن . همون پرایده فقط شکلش تغییر کرده یک درصدم شاید سنگینتر باشه😑چ ماشینیه که انقد سریع قر دبه بشه😑  الان شاید بریزن سرم ک کای جنس خودمونو بد نگو . بعد همونا تا بتونن وستیل خونشونو مارک و خارجی میخرن . ماشینم خارجی ! فقط شعار

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
🤣🤣🤣🤣 کلی حال کردم باهات و خندیدم،منم ۲۲ ام،خخخ برو برو تو از استارتر بدتری‌که اعصاب هیچی نداری،ت ...

نه بابا من بهت فحش ندادم که عشششقم

ما لرا کلا اعصابمون زیر خطه تربیته😂😂

دوتا پسر داری ماشالله 😍😍😍😍

عمدی نبوده عزیزم حرص نخور،بهش بگو که بدونه با زور حل نمیشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

نمدونم ولی من حرص مال دنیا نمیخورم،یسری همسرم دسته کلید از بالا انداخت،همون لحظه من از مارکینگ اوندم بیرون،تقی خورد تو سقف و یکم تو رفتگی پیدا کرد،ولی یک درصدم غصم نشد،ول کن بابا،یه تار مو همسرت به کل دنیا میارزه

بیخیال باو

چ خبرته؟

من ماشین شوهرمو هزار بلا سرش آوردم

هر بار هم گفته فدا سرت😁

هفته ی پیش از یه کوچه باریک خاسم رد شدم، یه تیر برق لعنتی هم سر کوچه بود چنان مالوندم ک درب پشتی کامل رفت تو😁

اولش شوهرم ک دید اخماش رفت تو هم ولی بعد گفت فدا سرت

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
الان ناراحتم  چرا بیشتررررر جررررش ندادم

حداقل یه دست کتکش هم میزدی 😐😐😐

ماشین انقدر ارزش نداره اهن قراضه رو انداختن بهمون حالا هر جاشو دست میزنی میره تو 

تقصیر شوهرت چیه؟!

کم پولیه تو بلاد کفر همین پول و بدی یه عمرت تنت در امانه 

اینجا با یه فشار ماشین میره تو 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱