2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده چیکار کنم؟

697 بازدید | 33 پست

شیش ماهه ارتباط ندارم باهاش. ولی بقدری دلم براش تنگ شده هر لحظه هر کاری میکنم ب اون فکر میکنم به کارایی که میکرد ب صورتش ب صداش.... 

فک کردم قطع ارتباط کنم میتونم روی درسم تمرکز کنم برا کنکور ولی هی میاد تو فکرم. افسردگی گرفتم. هیچ انگیزه ای ندارم. حس میکنم تنفر بر انگیزم و بدرد نخورم. و کسی منو دوست ندارع.با هیچی خوشحال نمیشم و بزور میخندم. 

خواهش میکنم اگه تو چنین شرایطی بودید. راهنمایی کنید چیکار کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد سه سال من هنوز دلم براش تنگ میشه و گریه می کنم 

افسردگی شدید داشتم خودمو نجات دادم ولی هنوز حالم خوب نشده 

همش برام سواله که اونم به یاد من میفته یا نه

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
کی کات کرد ؟؟؟ تو ؟؟؟

بعد دو سال شیش ماه پیش. سر یه چیز چرت کات کردم. از دوستام شنیدم اونا نمیدونن من باهاشم. گفتن که فلانی پارسال زمستون بهم پیشنهاد داد. اونه دیگه گف درخواست داده ول کن نیس. منم که اون وسط داشتم میمردم ولی نمیتونستم بگم. خسلی سخت بود. 

بعد سه سال من هنوز دلم براش تنگ میشه و گریه می کنم  افسردگی شدید داشتم خودمو نجات دادم ولی هنو ...

خیلی سخته. خیلی حالتو درک میکنم.بعد سه سال هنو نتونستی فراموشش کنی. من پس خیلی راه مونده....