من کنکوریم تا ۳مدرسه ام تا میرسم خونه و یکم استراحت کنم خیلی تایمم محدود میشه مشاورم میگه اسفند ۶ ۷ساعت رو حتما بعد مدرسه بخون میخوام شبا ۵ ساعت بخوابم ولی میخواستم بدونم شما میدونید چه چیزایی بخورم که کم خوابی کمتر خودشو نشون بده و انرژیم افت نکنه
خواب خیلی مهمه پنج ساعت کمه بیار رو ۶ ولی ی کتاب تست ببر مدرسه تایم ها خالیت تست بزن
بعضی وقتام بپیچون مدرسه رو تعطیلی زیاده امسال
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فکر کنم باید همون ۶ ساعت بخوابم از چیزای دیگه کم کنم بعد مدرسه کامل خوابم میگیره خسته میشم
از کیفیت مطالعه هم میاد پایین
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.