2777
2789
عنوان

به نظرتون دختری که خوب بوده توقع همچین مردی هم باید داشته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه شکی نیست  ولی من تو دنیای واقعی دیدم هر چی بیشتر خوب باشی یه آدم داغون نصیبت میشه که اهل ...

خب معلومه از خوبی زیادیش هست که فکر میکنه بقیه مثل خودش خوب هستند و موقع انتخاب همسر چشم‌ هاشو باز نمیکنه و هیچ تجربه ای نداره که بدونه چ مردی خوبه چه مردی بد. با یکی آشنا میشه نامزد میکنه طرف دو تا قربون صدقه اش میره اونم فکر میکنه این پسر از هوا اومده در صورتی که همه پسرا زبون بازن .هیچی گول زبونش رو میخوره و میره زیر ی سقف و میبینه چشم‌ هاش بسته بوده 

#انسانیت

توقع ت به جاست و لی اینکا بشه قطعی نیست چون آدم های با اصالت و با کمالاتی مثل شما که اینجور باشن اونم تو مردا خیلیییی کمه  و هم اینکه خدا میاد افراد مکمل رو کنار هم قرار میده از نظرم نه  صرفا افراد شبیه هم 

..

پیدامیشه اسی

من موردشوداشتم اماتفاهم نداشتیم همین

به نظرم خیلی هم سخت نگیرین

من زیادخوشم نیومدکه پسره سی وچهارپنج ساله باکسی نبوده

یاحسشوسرکوب کرده که غیرممکنه یاخودارضایی کرده یاآدم سردیه دیگه

اونم تواین دوره زمونه

به نظرم بیشترمهم شخصیت وتعهدیه آدمه

هر انسانی حقش یه آدم خوبه 

ولی اگه اون آدم خوب پیدا شه و با توجه به اینکه شما میخوای با هیچ پسری حرف نزنی چطوری میخوای بفهمی این آدم خوبی هست یا نه

یا اگه یه آدم بیاد که از ظاهر خوب باشه چطوری میخوای درونش رو هم پیدا کنی؟ 😐😐

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
پیدامیشه اسی من موردشوداشتم اماتفاهم نداشتیم همین به نظرم خیلی هم سخت نگیرین من زیادخوشم نیومدکه ...

اون که صدرصد

یعنی طرفی که میاد خواستگاری تو برات مهم نیست رابطه داشته با یکی دیگه؟ شخصیتش بخوره تو سرش 

من چون خودم اینطوری نبودم پس توقع یکی مث خودم رو دارم نمیتونم کنار بیام با این مسئله 

من خودم اهل هیچی نبودم به خدا توکل کردم وخدارو شکر بامردی مثل خودم ازدواج کردم، آدم نباید هیچ وقت ناامید بشه من یادمه تو خوابگاه هم اتاقیام میگفتن تو اهل هیچی نیستی ولی پسرا همشون فلاننوبیسارن ولی اینجوری نبود

هر انسانی حقش یه آدم خوبه  ولی اگه اون آدم خوب پیدا شه و با توجه به اینکه شما میخوای با هیچ پس ...

نگا من منظورم از حرف نزدن این بود که اصلا دوست پسر نداشته

ولی کسی که قصدش ازدواج و خواستگاری باشه خب مسلما باید صحبتی باشه

نمیشه که بدون صحبت 

خوب و پاک  بودن !!! به نظرتون چرا یه انسان باید خوب باشه ؟خوب واقعی خوبیه که به خواطر خدا خوب باشه 

اینکه بگی خب به قول یه بنده خدایی هر کی داده جاش بهشته درست تو این دنیا آدمای بی قید و بند واقعا گاهی خوشبختن و این یه حقیقت تلخه آما به چه قیمتی ؟به قیمت نداشتن خدا !!!من خودم پیر غم دورانم  مثلا طرف میگه خب مت خوبم الحمد لله  بازم انشاالله خوب میمونم نه به خواطر آبروی پدر و برادرم یا به خواطر اینکه پیش شوهر آینده ام سر افکنده نباشم یا نه به خواطر اینکه مردم بگن واییی چه دختر خوبی نه فقط به خواطر خدا خوبم و تمام هیچ دلیل دیگه ای هم ندارم 

البته دوستان مثال زدم از خودم تعریف نکردم 

و اینکه تو قرآن اومده مردان پاک برای زنان پاک و زنان پاک برای مردان پاک 

هرکی یکی عین خودش گیرش میکنه و این سنت الهی هست 

خداروشکر طبق معیار های شما بود؟

عین خودمه تو همه چیز، دوستمه همه ی زندگیمه، اوایل زندگیمون مشکلات مالی وغیره داشتیم ولی خداروشکر با همفکری و توکل به خدا حل شد بالاخره همه چیز که امکان نداره عالی باشه ولی برای من ایمان واخلاق خیلی مهم بود