2777
2789
عنوان

چرا فقط دخترای لاغر و قد بلند مدل میشن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2686 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا  اتفاقا اروپایی ها  خیلی ظریف و کشیده هستن  منم تعجب میکنم از حرفاشون  ...

بله گفتم که خانمای افریقایی اکثرا اندامای توپر دارن 

رون و باسن و سینه های فوق العاده بزرگی دارن .

نکنه اون بالا برعکس گفتم🤕

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
بله مثل این خانم  به خاطر چهره ی خاصشون مدل اکثر برندهای مطرحن  من هربار شیفته ی عکساشون ...

عه این مانکن رو منم دوسدارم 

چهره اش خاص و قشنگه 

😍

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بله گفتم که خانمای افریقایی اکثرا اندامای توپر دارن  رون و باسن و سینه های فوق العاده بزرگی دا ...

نه عزیزم منم حرف تون تایید کردم 😅 

دقیقا خیلی درشت هستن سینه ها سایزشون ۹۰ هست 

ن عزیزدلم کی گفته ک فقط این مدل دخترا مدل ان، همه ادما زیباییای خودشونو دارن، همه ادما چه لاغر چ چاق چه قدبلند و...‌‌همه زیبان،کی تعیین میکنه زیبایی چیه؟؟؟واقعا کی تعیین میکنه....

همه جور مدل داریم گلم ی سرچ بزن متوجه میشی

اخه نکته ش اینجاس با شما کسی حرفی زد؟ شاید من و اون دوستمون دلمون بخواد دنبال زیر بغل مار بگردیم شم ...

لازمه بهتون یاداوری کنم توی یه سایت عمومی نظر دادید؟! 

اون خانم دنبالش نبودن شما به زور چسبیده بودی و ول نمیکردی 

البته شاید فکر کردید خیلی با نمک بوده حرفتون که بارها تکرارش کردید  

در هر حال چشم من دیگه ریپلایتون نمیکنم 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
ولی در مقابل قد مردای ایرانی منطقیه باز😄

اره بابا ایرانی ها کوتاه هستن کلا 

اگه قدمون ۱۸۰ به بالا باشه از مردا هم میزنیم بالاتر تو ایران 😹🤦

چون از نظر مردم جهان 

قد بلند جز خصوصیات مثبت اندام و معمولا ب افراد قد بلند همه چیز میاد...

البته چهارتا مقاله درباره مد بخونین متوجه میشین

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است